SRPSKI KOŠARKAŠI: Prvi cilj je ispunjen! (VIDEO)

 
  • 0

Srbija je pobedom nad Iranom obezbedila plasman u osminu finala što je bio prvi cilj naše reprezentacije

Uspeli su košarkaši Srbije da se oporave od nesrećnog poraza protiv Francuske i samo 24 časa kasnije ostvare važan trijumf protiv Irana, koji ih je pošteno namučio u prvom poluvremenu.

Raško Katić je vodio veliku borbu ispod koša sa snažnim iranskim centrom Hadadijem koji je bio najefikasniji pojedinac na meču, a posle drugog trijumfa izjavio je da je na kraju presudila duža klupa našeg tima.

- Bilo je dosta teško, jer Iran u prvom poluvremenu igra uvek jako, ali kasnije padnu, jer imaju mali fond igrača. Mi smo to iskoristili i trijumfovali - rekao je Katić.

Na njegove reči se nadovezao Miloš Teodosić koji je rekao da je najvažnije da je prvi cilj ostvaren - plasman u osminu finala.

- Ostvarili smo dve pobede i ispunili prvi cilj, a to je plasman u osminu finala. Namučili su nas u prvom poluvremenu, a mislim da smo u meč ušli nekako između opuštenosti i straha. Ipak, uspeli smo da prebrodimo i ostvarimo trijumf. Pokazali smo kvalitet i odigrali kako treba - kazao je Teodosić.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA