Goran Karić predsednik kruševačkog Napretka

 
  • 2

Generalni direktor "Delta sporta" uz Marka Miškovića, glavnog sponzora kluba

Posle nedavnog ulaska Marka Miškovića, sina srpskog biznismena Miroslava Miškovića, vlasnika "Delte", u Napredak kao glavnog sponzora, kruševački drugoligaš je dobio još jedno značajno pojačanje iz poslovnog sveta. Goran Karić, generalni direktor "Delta sporta", imenovan je za predsednika Upravnog odbora kluba.

- Nadam se da je počela nova epoha fudbala u Kruševcu. Dobra energija između kluba i gradskih struktura pomoći će nam da Napredak ponovo bude veliki. Nećemo da radimo kampanjski, da izgorimo u jednoj sezoni, već ćemo da se posvetimo radu sa mlađim kategorijama i na duge staze - rekao je Karić posle sednice u Kruševcu.

On je istakao da je sada Napretkov glavni zadatak povratak u najbolje fudbalsko društvo. Klub iz Kruševca zauzima 13. mesto u Prvoj ligi Srbije koja ima 18 članova. U Superligu ulaze dve prvoplasirane ekipe, tako da Kruševljani ove sezone gotovo da nemaju šansu, jer im drugoplasirani Donji Srem beži 11 bodova.

U Upravni odbor su ušli, između ostalih, Dragiša Binić i Vladimir Matijašević, nekadašnji fudbaleri Zvezde.

 

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojankaric

    15. mart 2012 | 15:08

    RT @SlavicaKaric58: Goran Karić predsednik kruševačkog Napretka | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/HJ5fvaL1 via @TelegrafRs

  • SlavicaKaric58

    15. mart 2012 | 15:01

    Goran Karić predsednik kruševačkog Napretka | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/HJ5fvaL1 via @TelegrafRs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA