IVANA: Nisam se osećala baš najbolje, ali spremiću se za finale u Cirihu!

 
  • 0

Srpska atletičarka zadovoljna što je uspela da zadrži drugu poziciju u Dijamantskoj trci

Ivana Španović je zauzela odlično treće mesto na turniru Dijamantske lige u Stokholmu rezultatom 6.61m i tako osvojila nove bodove u sveukupnom plasmanu Dijamantske Lige.

U sveukupnom plasmanu nije došlo do promene pozicija bar kada je u pitanju mesto naše Ivane. Španovićeva je uspela da zadrži drugo mesto sa ukupno 8 bodova, dok je Amerikanka Bartoleta prva sa 12 bodova, a Francuskinja Lesur na trećem mestu sa sedam bodova.

Španovićeva je iza sebe ostavila svetsku prvakinju Britni Ris, i još jednom ostvarila pobedu nad njenom večitom rivalkom Darijom Klišinom.

- Zadovoljna sam jer sam uspela da sačuvam drugu poziciju. Što se tiče samog skakanja, nisam se osećala baš najbolje, međutim imaću dovoljno vremena da se odmorim i spremim za finale koje me očekuje 28.avgusta u Cirihu. Gledajući raspored bodova verujem da će skok udalj biti jedna od najzbudljivijih disciplina na samoj završnici i biće to borba za "dijamante" do poslednjeg skoka - izjavila je srpska rekorderka posle takmičenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA