Novopazarci ogorčeni na policiju i sudiju Maja Vujovića!

 
  • 5

Generalni sekretar kluba iz grada na Jošanici rekao je da njegova ekipa nije imala nikakvu zaštitu tokom boravka na meču sa Čukaričkim, kao i da nisu zadovoljni suđenjem na toj utakmici

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać rekao je da je nezadovoljan tretmanom kluba prilikom dolaska u Beograd i suđenjem arbitra Maje Vujovića na meču protiv Čukaričkog.

- Doživeli smo neviđenu situaciju od ulaska u Superligu. Iako smo uredno obavestili policijsku upravu Beograda o detaljima vezanim za dolazak i boravak naše ekipe, niko od njihovih službenika se nije pojavio, što im je obaveza. Nikoga nije bilo ni noć pre utakmice, ni kada je naš autobus krenuo ka stadionu domaćina - rekao je Korać.

On je dodao da će klub zatražiti detaljan izveštaj ministarstva unutrašnjih poslova.

- Nepojmljivo je da se uvek dižu tenzije i celi bataljoni dolaze kada se utakmice igraju u Novom Pazaru, a naša ekipa nije ispraćena ni sa dva saobraćajca - poručio je Korać.

Utakmica između Čukaričkog i Novog Pazara završena je bez pobednika - 1:1.

- Očekivali smo da će skidanje sa liste uticati na suđenje ove sezone, ali sinoćnje suđenje Maja Vujovića nas uverava da od toga nema ništa. Perfidno suđenje ovog gospodina nastavilo se i kada smo mi u pitanju. Uložili smo prigovor, uputićemo i žalbu na suđenje. Ovo nije prvi put, gospodin Vujović nas je prošle sezone katastrofalno oštetio na utakmicama protiv Voždovca i OFK Beograda - zaključio je Korać.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    17. avgust 2014 | 16:55

    Jel njih neko dirao ? Dajte više razjasnite šta ovaj gospodin priča i zašto to radi.I stalno su neke nebuloze i problemi kad Pazar igra.Čini mi se i kad nema ama baš nikakvog problema.

  • Djura

    17. avgust 2014 | 17:22

    Vi ste naucili da se zalite Erdoganupreko muftije Zukojrlica.

  • Apis

    17. avgust 2014 | 17:22

    Ko ima kakve obaveze prema klubovima? Novi Pazar je bas eksplicutan sto se tice tretmana I uslova njihovog gostovanja! Tretman iz Krusevca je za njih!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA