Tumbakovića niko iz Partizana nije zvao da zameni Đurića!

 
  • 6

Jedan od potencijalnih ljudi za novog predsednika crno-belih kaže da ga je za sada smo čaršija kandidovala za novog prvog čoveka kluba

Navijači Partizana sve izraženije su počeli da skandiraju prtoiv aktuelne uprave kluba, a pre svih predsednika Dragana Đurića!

Finansijska kriza koja je dovela do štrajka igrača zbog neisplaćenih zarada u poslednjih nekoliko mesecei, dovodi do zaključka da bi u Humskoj već do kraja godine mogli da vidimo novog prvog čoveka kluba, a kao jedan od kandidata pominjao se proslavljeni trener Ljubiša Tumbaković.

Međutim, kako je Tumbaković u razgovoru za "Alo" otkrio njega je za sada samo čaršija kandidovala za novog predsedika.

- Znate kako, kada god je reč o smenama i novim imenima, novinari, čaršija, navijači često izbacuju svoje favorite. Čujem da pominju moje ime. Prija mi to , ali jedina istina je da za sada nisam pričao ni sa kim iz kluba - rekao je Tumbaković i dodao:

- Već nekoliko puta sam rekao uz sve probleme sa kojima se susrećemo, najbitnije je da svi oni koji iskreno vole Partizan ostave neke stvari po strani, da se svi fokusiramo na naredne četiri utakmice, koje imamo u avgustu. Lično, uvek sam tu za Partizan. Svi sada na svoj način moramo da pomognemo momcima koji brane naše boje na igralištu, zatim stručnom štabu i da pregrmimo dve evropske utakmice protiv Nefčija. Posle ćemo da vidimo kako ćemo - rekao je Tumbaković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    17. avgust 2014 | 11:36

    I neka tako i ostane, nemoj da zovu tebe

  • GR-ĆU

    17. avgust 2014 | 14:03

    Predsednik,potpredsednici,ceo upravni odbor i skupština napolje iz Partizana.Niko od vas nije vredan tog mesta čim ćutite dok Partizan propada.

  • DOKTOR

    17. avgust 2014 | 13:39

    Pobegao u Kinu za šaku dolara. To se ne zaboravlja, i takvi nisu za naš klub. Hvala mu za one titule, za predsednika treba kvalitetniji čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA