LUKOVIĆ: Ne želim u Zvezdu na četiri meseca!

Iskusni defanzivac objasnio je da u ovom trenutku nema želju da ponovo obuče dres omiljenog kluba i da je vreme da Zvezdina deca dobiju priliku da se dokažu

  • 7

Podgrejao je nade navijača Aleksandar Luković kada je počeo da trenira sa Crvenom zvezdom da bi ponovo mogao da obuče dres kluba u kome je ponikao, a još više im je ulila nadu izjava Nenada Lalatovića da bi iskusni defanzivac mogao bar do decembra da igra za šampiona, međutim od toga neće biti ništa.

Sam fudbaler, koji se u poslednje tri godine nebrojeno puta povezivao sa povratkom među crveno-bele, odlučno je demantovao da će ponovo igrati u omiljenom dresu. On je u intervjuu za Blic rekao da je ova sezona prava prilika da u Zvezdi šansu ukažu mlađim fudbalerima i da on ne želi da im stoji na putu.

- Žao mi je što se ta priča ponovo provlači kroz medije o mom povratku. Hvala Lali na lepim rečima, ali ja nisam niti najbolji štoper na svetu, niti Zvezda zavisi od mene. Ovo je prava prilika da se pruži šansa mlađim igračima, Zvezdinoj deci i ja ne želim da im zauzimam mesto. Ova godina je prava za to jer se ne igra Evropa i stoga im ja nisam potreban - kazao je Luković.

Iskusni defanzivac je priznao da je bilo nekih pregovora sa njim, ali da je ipak on odlučio da se on i ne nastave, ali i naglasio da razlog za njegovu želju da se ne vrati u srpski fudbal nije finansijski.

- Bilo je kontakata, ali razlog zbog koga nije došlo do saradnje do sada je taj što mislim da mi nisu potrebni problemi u kojima se nalazi naš fudbal, pa i Zvezda. Meni Zvezda nikada nije, niti će biti poslednja opcija. Naglasio bih da novac nije razlog zašto ne želim da se vratim.

- Finansije su bile problem u januaru kada sam imao još osam meseci ugovora, a bio sam spreman da oprostim tri meseca da bih došao, ali se tada nismo dogovorili. A da budemo iskreni svestan sam da u svakom slučaju novca nema, tako da on ne može ni da bude problem - objasnio je 32-godišnji fudbaler i dodao da ukoliko bi nekada i želeo da se vrati to bi bilo na duže vreme, a ne četiri meseca.

- Ukoliko sam nekada razmišljao o povratku to je bilo na tri godine, a ne do decembra. To sam saopštio i ljudima u klubu i treneru Lalatoviću. Ne vidim kakva bi bila poenta da se vratim na četiri meseca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алан Форд

    16. avgust 2014 | 08:03

    Хвала иди, не требаш

  • Chev Chelios

    16. avgust 2014 | 07:36

    Vidio si ti da nema para u Zvezdi pa zbog toga neces a ne zbog mladih,ne trebas nam takav nista.

  • fljamuntari

    16. avgust 2014 | 02:37

    Druze netrebas nam nikad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA