Zvezdin ''Novi Vidić'': Najlepši dan u mom životu (FOTO)

 
  • 4

Omladinski reprezentativac nije krio sreću posle potpisanog ugovora sa šampionom Srbije

S pravom se zvezdaška javnost ljutila na klub zbog toga što supertalentovani defanzivac Vukašin Jovanović nije imao potpisan ugovor sa crveno-belima, ali mogu da odahnu pošto se, kako fudbalski stručnjaci kažu, ''novi Vidić'' obavezao na četvorogodišnju vernost Crvenoj zvezdi.

- Ovo je moj najlepši dan u životu, pored onog u subotu kada sam debitovao, protiv Radničkog iz Niša. Zaista je fenomenalan osećaj, i nadam se da ću pružiti dobre partije - rekao je Jovanović za zvanični sajt i dodao:

- Očekujem da ću dobiti šansu, a za ostalo ću se sam potruditi da bude kako treba. Verujem da možemo do titule, iako imamo mladu ekipu.

Jovanović je protiv Radničkog iz Niša ušao u 90. minutu i nije publici na Marakani pokazao zbog čega ga smatraju velikim talentom, ali zato jeste u ponedeljak na pomoćnom terenu najvećeg srpskog stadiona, kada je protiv Rudara iz Kostolca odigrao ''doktorski''. Za nekih sat vremena koliko je igrao, nijena lopta nije uspela da prođe pored njega.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    12. avgust 2014 | 20:08

    Cestitam delijo!

  • Bobolino

    12. avgust 2014 | 19:53

    Звездина деца, никад нису сама. Армија вас чува !! ДС 1989.

  • juregelt

    12. avgust 2014 | 22:31

    jos jedna upropastena mladost srpskog mladica...procitaj ispovijest golmana Stojkovica posto ti jos nije kasno...inace zalices cijeli zivot sto nisi crno-beli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA