Partizan odradio trening, iako ih je u Pioniru dočekao mrak!

 
  • 30

Crno-beli tek što su se okupili na startu priprema za novu sezonu, a već su se suočili sa prvim velikim problemom

Košarkašima Partizana čini se ni ove godine neće cvetati ruže, bar što se tiče finansijskog dela kluba. Taman su crno-beli krenuli sa pripremama za novu sezonu, a već na drugom treningu ih je sačekao šok. U hali Pionir su ih dočekala ugašena svetla, jer šampion Srbije nije platio račun za struju.

Međutim, reflektori su se nakon pola sata upalili i crno-beli su odradili planirani trening sa zakašnjenjem. Problem je nastao zbog toga što Pionir duguje novac za električnu energiju, a Partizan je jedan od dužnika prema ovoj hali. Pri dolasku im je rečeno da neće moći da montiraju koševe, ali ponavljamo, trening je ipak održan.

- Pola sata nije bilo svetla, ni klime, a koševi su bili sklonjeni sa parketa. Svetlo je potom upaljeno, pa smo mogli da održimo kondicioni trening. Planovi su nam pokvareni, ali smo problem uspeli da donekle rešimo u hodu, zahvaljujući direktoru ‘Pionira’, koji je inače na odmoru - rekao je Vujošević i dodao:

- To što se dogodilo, odrađeno je po instrukcijama nekih ljudi. Nema veze sa neizmirenim dugovima.

Inače, na prvom okupljanju košarkaša trener ekipe Duško Vujošević je govorio o finansijskom stanju u klubu i o mogućnosti da Gazprom preuzme 50% vlasništva nad Partizanom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. avgust 2014 | 22:30

    Ma,mi i u mraku zavrcemo usi,a i od danas pocinjemo da funkcionisemo na GAS,GAZ,GAZPROM..struja je prevazidjena(elektro-distribucija..),ali zato NIS nije...Partizan-NIS-GAZPROM-Najuspesniji KK Srbije vavjeki AMIN !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!

  • Ivanjica

    12. avgust 2014 | 18:49

    "BRUKA". Zar i oni mora da plate struju? Neko se ,ne tako davno, smejao zbog isključenja struje Zvezdi. I šta se desilo? NARAVOUČENIJE: Nikada se ne smej tuđoj nevolji. Naći će te ista ili gora.

  • Bandzi

    12. avgust 2014 | 18:51

    Naviklo to da neplaća, otima, krade. Katanac!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA