Ibrahimović je ovim gestom zadivio svet!

 
  • 13

Fudbaler PSŽ-a platio je odlazak švedske reprezentacije na Svetsko prvenstvo za osobe ometene u razvoju

Zlatan Ibrahimović zadivio je svet. Fudbaler PSŽ-a platio je odlazak švedske reprezentacije na Svetsko prvenstvo za osobe ometene u razvoju.

Švedska je bez problema izborila učešće na Mundijalu, ali je novac postao prepreka. Mnogi od aktivnih švedskih fudbalera kontaktirani su kako bi pomogli, a Ibrahimović se odlučio na sjajan gest.

- Razgovarao sam sa Zlatanom i pitao ga da li bi mogao da nam pokloni svoj dres, a on je odgovorio: ‘Šta će vam moj dres? Koliko vam još novca fali’? Kada sam mu rekao da nam je potrebno oko 38.000 evra, samo je tražio broj računa i uplatio je taj novac. To je bilo neverovatno i fantastično. I dalje moram da se uštinem da bih poverovao da je to istina. Hvala Zlatanu, zbog njega će za sve nas koji smo u ovom timu san biti ispunjen - rekao je pomoćni trener švedske reprezentacije Stefan Jonson.

Ibrahimović je konstatovao da se nijednog trenutka nije razmišljao oko toga šta treba da uradi.

- Fudbal treba da igraju svi, bez obzira na pol, invaliditet ili nešto slično. Kada smo mi propustili Svetsko prvenstvo, bio sam veoma razočaran, ali kada sam čuo za ‘nepoznat tim’ rekao sam sebi da želim da uradim sve što je u mojoj moći da iskuse Mundijal. Nisam ni razmišljao - rekao je sjajni napadač.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • јован

    12. avgust 2014 | 12:16

    Краљ

  • Goran

    12. avgust 2014 | 13:18

    Ibri svaka cast za ovaj gest ali ne mogu da verujem da se to desava u zemlji SVEDSKOJ?!

  • Dragan-w

    12. avgust 2014 | 12:40

    Eto sta su ti srpska posla. Komentara na kojekakve tekstove ima i na pretek- posebno ako se moze ispoljiti kroz te komentare i ljudska zloba. Reaguje se na silovanja ubistva pljacku, a divan gest ovog mladog coveka..................totalno neinteresantan za nase ljude. Verujem da je dobrih............30% citalaca,kada su procitali ovo- nemo prokomentarisali...."budala", ima pa se k.rci isl. Sramota, zato sto smo tako zavidni- zato nas bog i kaznjava. Bravo SRBIJO- bas sam ponosan na tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA