Voša prodala još jedan biser i to na poluvremenu meča protiv OFK Beograda!

 
  • 4

Čelnici Novosađana dobili su za vreme pauze između dva poluvremena ponudu od Selte iz Viga koju nisu mogli da odbiju

Vojvodinu je napustio još jedan fudbalski biser ovog leta i kapiten ekipe! Nemanja Radoja, momak koji je u maju postao prvi igrač u 100-godišnjoj istoriji kluba koji je podigao pehar Kupa Srbije, karijeru će nastaviti u španskoj Selti.

Posle Sergeja Milinkovića-Savića koji je otišao u Genk i njegovog brata Vanje koji je potpisao za slavni Mančester junajted, ali će ostati u Novom Sadu još godinu dana, "lale" su ostale bez još jednog dijamanta u svojim redovima. Sjajni vezista će se preseliti u Španiju i potpisati ugovor na pet godina, prenose "Novosti".

Interesantna je situacija kako je došlo do ovog transfera, a kako je objasnio sportski direktor Vojvodine, Mladen Jovanić, Radoja je prodat u poluvremenu meča prvog kola Jelen Superlige Srbije protiv OFK Beograda. Selta je i pre toga bila poslala ponudu od 620.000 evra, ali Novosađani nisu bili zadovoljni njome i zat su Španci sada ponudili 900.000 evra uz ultimatum da dogovor padne istog trenutka i to se dogodilo.

S obzirom na to u kakvom se finansijskom stanju nalazi Vojvodina nije ni čudo što je primorana na prodaju svojih najvećih talenata, a ovakvu ponudu jednostavno nisu mogli da odbiju. Nije isključeno da i još neki zlatni dečko sa "Karađorđa" napusti klub do kraja prelaznog roka, poput Mijat Gaćinović koji je na meti brojnih domaćih i stranih klubova, kao i Srđan Babić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    11. avgust 2014 | 22:53

    A koliko je vredeo veliki trio ( Skuletic, Vulicevic i Trajkovic ) kad su zimus dosli u Partizan??? Zna li neko u ovoj drzavi

  • Zmaj iz NS

    11. avgust 2014 | 21:36

    Čist idiotizam uprave Vojvodine. Ova uprava će uništiti Vojvodinu. Rasprodaje sve najbolje igrače. Radoja vredi mnogo, mnogo, mnogo više. Dogodine ili čak u zimskom prelaznom roku dobili bi za njega trostruko više! Tipičan primer kako uništiti fudbal u Srbiji!

  • Lik

    12. avgust 2014 | 00:23

    Ne cenimo sebe pa neće ni drugi. Inače , Nećemo da rizikujemo pa nema ni dobitka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA