Hendikep! Vasa Micić ne ide u Španiju!

 
  • 5

Mladi plejmejker Srbije zbog problema s kolenom ne može da nastavi sa pripremama u dresu nacionalnog tima

Novi košarkaš Bajerna i jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope Vasilije Micić neće igrati za Srbiju na Mundo basketu u Španiji!

Ovu odluku Aleksandra Đorđevića prouzrokovala je povreda mladog košarkaša koji zbog problema s kolenom neće biti u mogućnosti da pomognu Srbiji.

- Problemi s kolenom bili su jači od Micićeve želje da se bori za mesto u timu. Još pre desetak dana, kad je bio u Minhenu na potpisivanju ugovora i pregledima, lekarska komisija Bajerna je ustanovila prisustvo tečnosti u operisanom kolenu i tražili su da Micić pristupi rehabilitaciji. Radili smo sve u dogovoru s njegovim novim klubom i trenerom Karijem Pešićem, nismo ga opterećivali i Vasa je propustio utakmice turnira u Trstu.

- Zbog nedostatka igrača u bekovskoj liniji, odsustva Miloša Teodosića i Nemanje Nedovića, Micić je lično insistirao da učestvuje na turniru u Pou i pomogne ekipi. Nažalost, na njega više ne možemo da računamo za Svetski kup. Zdravlje igrača je u svakom slučaju na prvom mestu, pogotovo što se radi o mladom talentovanom momku, pred kojim je lepa budućnost. Imao je odličan pristup i odnos prema radu. Na njega ćemo najozbiljnije računati u sledećim reprezentativnim akcijama – istakao je Đođrević, prenosi sajt KSS.

Đorđević na poziji plejmejkera sada ima Stefana Markovića, Miloša Teodosića i Stefana Jovića, uz nekoliko pomoćnih varijanti u vidu Bogdana Bogdanovića i Nedovića, ukoliko bude mogao da pomogne.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović pozdravljen gromoglasnim aplauzom od strane Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prc

    11. avgust 2014 | 15:40

    Ogroman hendikep! Ma bjezi, gledam juce protiv Francuske ne moze obruc da potrefi,a ide u Bajern! Stefan Jovic je doktor za njega i odlicno se snasao u pripremnim utakmicama.Vasiliju zelim brz oporavak, ali igrac kao sto je on ne zasluzuje da ode na svetsko.

  • Sinovac

    11. avgust 2014 | 15:39

    Mislim da je Saletu ta njegova povreda dobrodošla, jer je realno u Pou bio mnogo lošiji od Jovića. On već dvije godine stagnira umjesto da napreduje. Do sad je realno moga biti klasa, i Sale to valjda zna bolje od svih jer ako neko znači kako terba da igra plej to je A.Đ.

  • Neverica

    11. avgust 2014 | 15:06

    E ako je hendikep sto ne igra jedan sasvim prosecan igrac, koji je pri tom bio ubedljivo najgori od svih na pripremama, onda ja ne znam cemu ima da se nadamo na sp...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA