Tadić među 10 ''skrivenih dragulja'' Premijer lige (VIDEO)

Engleski mediji napravili listu fudbalera koji bi potajno mogli da obeleže sezonu koja nadolazi, a Srbin se našao u odabranom društvu

  • 0

Kao i godinama unazad, navikli smo da slušamo o bombastičnim transferima u Premijer ligi. Ovog leta, čiji prelazni rok još nije završen, videli smo doazak Dijega Košte, Seska Fabregasa i Didijea Drogbe u Čelsi, Aleksisa Sančeza u Arsenal, kao i Lazara Markovića u Liverpul.

Od njih se očekuje da budu nosioci svojih timova, međutimengleski mediji su se pozabavili i skrivenim draguljima koji bi mogli da imaju sezonu iz snova. Među 10 kandidata nalazi se i srpski reprezentativac Dušan Tadić, a pogledajte i ostale:

1. Remi Kabelja

Stigao je za 12 miliona funti iz Monpeljea u Njukasl. Već je postigao dva gola na pripremama i odlikue ga neverovatno jak šut desnom nogom.

2. Bafetimi Gomis

Novi napadač Svonsija je stigao iz Liona, a njegovo ime dobro je poznato ljubiteljima fudbala. Postigao je 102 gola na mečevima Lige 1, a u Vels je stigao bez obeštećenja. S obzirom na to da je Svonsi poslednjih nekoliko godina izbacivao sjajne napadače, tako bi i Gomis mogao da ima odličnu sezonu.

3. Muhamed Bešić

Reprezentativac Bosne i Hercegovine stigao je u Everton za četiri miliona funti iz mađarskog Ferencvaroša. Već na početku je pokazao da će biti veliko pojačanje za Karamele, mada će mu trebati malo vremena da se prilagodi ostrvskom stilu.

4. Dušan Tadić

Sautempton je za Srbina platio skoro 11 miliona funti i od njega očekuju da bude pokretačka snaga kluba. U prethodne dve sezone u Holandiji postigao je 32 gola.

5. Maurisio Isla

Veliko pojačanje dobio je KPS iz Juventusa. Čileanac je stigao u London na pozajmicu, a u Rednapovoj formaciji 3-5-2 bi trebalo da ima značajnu ulogu na terenu.

6. Bojan Krkić

Veliki izdanak Barsine škole pojačao je Stouk za tri miliona evra. Imao je odličnu sezonu u Ajaksu, što ga je i preporučilo Marku Hjuzu.

7. Braun Ideje

Nigerijski napadač je za 10 miliona funti stigao iz kijevskog Dinama u VBA. Postigao je 33 gola na 74 meča za Urajince, a i dalje nije jasno zašto ga selektor nije zvao na SP.

8. Leonardo Uljoa

Lester je dovođenjem ovog napadača iz Brajtona srušio klupski rekord pošto su ga doveli za sumu od šest miliona funti. Pokazao se dobro na pripremama, ali i dresu Almerije, gde je bio na pozajmici. Jedini minus je što nikada nije igrao PL.

9. Ali Sisoko

Veliko pojačanje za Aston Vilu iz Valensije, a platili su ga samo dva miliona funti. Igrao je pre toga i za Porto i Lion.

10. Čeiku Kujate

Doskorašnji saigrač Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta stigao je u Vest Hem za sedam miliona funti. Englezi ga, po konstituciji, već porede sa Patrikom Vijerom. Tražila ga je Sampdorija, dovođen je u vezu sa Liverpulom, ali je zadužio dres čekićara na kraju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA