Odluka o Suarezu naredne nedelje!

 
  • 1

Saslušanje u Lozani trajalo je skoro šest sati, Suarez se pojavio u društvu advokata, a ispred zgrade je davao autograme mnogobrojnim navijačima

Fudbaler Barselone Luis Suarez izneo je svoju odbranu pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani povodom žalbe na četvoromesečnu suspenziju, a odluka o ovom slučaju biće doneta sledeće nedelje.

Saslušanje u Lozani trajalo je skoro šest sati, Suarez se pojavio u društvu advokata, a ispred zgrade je davao autograme mnogobrojnim navijačima.Urugvajski fudbaler nije želeo da razgovora sa novinarima posle saslušanja. On je danas odgovorao na pitanja tročlane komisije suda.

FIFA je u junu je kaznila Suareza četvoromesečnom suspenzijom i zabranom igranja na devet mečeva za Urugvaj jer je na meču Mundijala ugrizao Italijana Ðorđa Kjelinija. Pred komisijom suda u Lozani danas su se pojavili i advokati FIFA, ali ni oni nisu želeli da komentarišu slučaj.

Takmičenje u španskom prvenstvu počinje za dve nedelje, a ukoliko suspenzija ostane na snazi, Suarez će za Barselonu moći da debituje 26. oktobra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac

    8. avgust 2014 | 19:00

    Treba ivanović i onaj talijan da mu uzmu po 5mil.evrića pa neka dalje ujeda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA