NOVOPAZARCI ODGOVORILI DIREKTORU RADA: Grad je pun turista i zato nema navijača!

 
  • 9

Generalni direktor Novog Pazara rekao je da je zbog bezbednosti učesnika i posetilaca muzičkog festivala i Međunarodnih omladinskih sportskih igara koji se održavaju u tom gradu odlučeno da ne dolaze navijači "građevinara"

Nakon što se direktor Rada Uroš Tošić obratio javnosti revoltiran činjenicom što navijači tog kluba ne mogu da idu sa timom na gostovanje u Novi Pazar oglasio se generalni sekretar Novopazaraca Redžep Korać  koji je objasnio zašto je doneta odluka da ne bude gostujućih simpatizera na Gradskom stadionu.

- Posle sastanka sa organima tužilaštva, pravosuđa i policije, kome su prisustvovali komesari za bezbednost oba kluba, doneli smo odluku da će utakmica biti odigrana bez prisustva gostujućih navijaca. Ovde su u toku MOSI, kao i muzički festival ''Stari Grad''. Zaključak je da zbog prisustva više hiljada ljudi iz raznih gradova ne možemo da garantujemo bezbednost pristalicama Rada - rekao je Korać za sajt Novog Pazara.

On je dodao da u Novom Pazaru trenutno borave gosti iz 28 gradova Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cube

    8. avgust 2014 | 18:33

    Pazarci sa stilom! Svaka vam čast! Nadam se da ćete ove godine izboriti evropu jer imate dobre navijače i što grad živi za fudbal.

  • bajča

    9. avgust 2014 | 00:32

    Pa oni to rade isto ko i proshle godine , Nije bezbedno za delije , grobare , radovce , meraklije , .. .. Pa ako niste sposobni da organizujete , ja ne znam shto ste onda u JSL ..

  • Zmaj od Sandzaka

    11. avgust 2014 | 02:08

    Ipak je to Sandzak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA