Đoković: Mnogima smeta što sam Srbin!

 
  • 55

- Možda misle da preterujem, da to radim na silu. Ali, ja samo koristim svaku priliku i trudim se da pomognem svojoj zemlji - kaže najbolji teniser sveta

Najbolji srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković izjavio je za televiziju BHT 1 da mu u inostranstvu često zameraju to što ističe da je Srbin. Novak je poražen u trećem kolu Turnira Rodžers Kup u Torontu od Žoa Vilfreda Conge.

- Ponekad u nekim ljudima izazivam reakcije, pa pitaju: "Zašto sad mora da stavlja kačket na kome piše Srbija? Ili: "Zašto sad mora da promoviše zemlju?

- Možda misle da preterujem, da to radim na silu. Ali, ja samo koristim svaku priliku i trudim se u okviru svojih mogućnosti da nekako pomognem svojoj zemlji.

- Želim da promovišem našu kulturu i istoriju o kojoj se nije mnogo pričalo zbog događaja iz nedavne prošlosti - rekao je Đoković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sniper

    8. avgust 2014 | 15:28

    Da je volis platio bi ti davno porez

  • iks

    8. avgust 2014 | 15:31

    Smeta ne samo strancima, nego dragi Novace i ovde ima kojima smeta sto si Srbin. Valjda se ljudi stide sto su Srbi, ili im je draza jedna Hrvatska, Amerika. No dragi Nole znas i sam da bolest ne bira, da si ti nama ziv i zdrav :)

  • Sasa

    8. avgust 2014 | 14:54

    Dečače Ti si naš ponos, nastavi tako, volomo te...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA