ŽREB ZA PLEJ OF LŠ: Ludogorec opet igra u komšiluku, Arsenalu i Napoliju težak zadatak!

 
  • 1

Bugarski šampion će igrati i u ovom kolu protiv kluba sa Balkana, a protivnik će mu biti prvak Rumunije. "Tobdžije" čeka vatreno gostovanje u Istanbulu, dok Napolitanci gostuju u Baskiji

Poznati su parovi plej ofa za Ligu šampiona u kome nažalost neće biti srpskih klubova. Poslednja prepreka pre ulaska u takmičenje po grupama donosi nam veoma zanimljive susrete, a i nekoliko derbija.

Ludogorec koji je izbacio Partizan, opet neće putovati previše daleko. Bugarski šampion je kao poslednjeg rivala pred ulazak u elitno evropsko takmičenje  dobio komšijsku Steauu, pa će to biti prilika za još jedan balkanski derbi.

Jedini klub sa područja bivše Jugoslavije koji se domogao poslednjeg stepenika, Maribor, igraće protiv takozvanog "laki luzera" Seltika, koji se našao u žrebu iako je bio izbačen od strane poljske Legije, koja je eliminisana zbog noprostive greške klupske administracije.

Na stazi nešampiona imaćemo dva velika derbija, prvi je Arsenal - Bešiktaš, a biće zanimljivo kako će se snaći izabranici Arsena Vengera na vrućem gostovanju na Bosforu, dok Napoli takođe očekuje težak adatak protiv odličnog Atletika iz Bilbaa.

Prvi mečevi su na programu 19. i 20. avgusta, a revanši sedam dana kasnije.

Evo i svih parova plej ofa:

Staza šampiona

Maribor - Seltik

Salcburg - Malme

Alborg - APOEL

Steaua - Ludogorec

Slovan Bratislava - BATE Borisov

Staza nešampiona

Bešiktaš - Arsenal

Standard Lijež - Zenit

Kopenhagen - Bajer Leverkuzen

Lil - Porto

Napoli - Atletik Bilbao.

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA