ÐOKOVIĆ: Tragedija zakopala ratne sekire!

 
  • 1

Ðoković je pokazao svoju humanost u velikoj prirodnoj tragediji koja je pogodila Srbiju, kao i BiH i Hrvatsku

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da je srećan zbog privilegije koju je imao da tokom majskih poplava pokrene talas podrške iz celog sveta koja se pretvorila u konkretnu pomoć i "zakopala ratne sekire" u regionu.

Ðoković je u intervjuu televiziji BHT1 rekao da da mu je ispunilo srce i dodatno ga motivsalo to što je primetio da su u regionu u kojem je nedavno besneo rat u tim trenucima "zakopane sve sekire" i na površinu isplivala ljudska solidarnost.

Kako je prenela agencija Fena, Ðoković je svoju humanost u velikoj prirodnoj tragediji koja je pogodila njegovu zemlju Srbiju, kao i BiH i Hrvatsku, skromno komentarisao.

Za njegovo animiranje svetskih medija u trenutku poplava, koji dotad nisu izveštavali o tome, kao i za druge aktivnosti u pomoći postradalima u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, Ðoković kaže da "nije učinio ništa posebno".

Na pitanje da li ima prijateljstva između Nadala, Federera i njega, Ðoković je odgovorio da se "vrlo poštuju i da to daje pozitivnu poruku o njihovom sportu".

- Imali smo naravno faze gde je rivalstvo između nas imalo određenu eskalaciju u nekom periodu i onda postoje faze gde možda ne pričamo jedan sa drugim ili trećim neko vreme, ali generalno vrlo korektan odnos, poštovanje, uvažavanje - istakao je, između ostalog, Ðoković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 100%CP.

    7. avgust 2014 | 13:00

    TRAGEDIJA POKUSAVA DA ZAKOPA RATNE SEKIRE A ONAJ TOMPSON FASISTA IH OTKOPAVA. DJOKOVICU NIE BAS TAKO KAKO SI TI>>IZJAVIO<<.IZVINJAVAM TI SE STO TE DEMANTUJEM...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA