OBESIO SE ZBOG ŠUMAHERA: Čovek osumnjičen da je ukrao medicinske nalaze Nemca pronađen mrtav!

 
  • 1

Samo dan nakon što je uhapšen, beživotno telo neimenovanog muškarca pronađeno je u njegovoj zatvorskoj ćeliji, a on će, po švajcarskom zakonu, biti proglašen nevinim, jer mu se nije sudilo

Nepoznati muškarac koji se nalazio u zatvoru zbog sumnje da je ukrao medicinsku dokumentaciju Mihaela Šumahera i pokušao da je proda medijima, pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Osumnjičeni je uhapšen u utorak, ali je samo dan kasnije pronađen obešen u svojoj ćeliji, a za sada se sumnja da je u pitanju samoubistvo, mada policija još uvek ne želi da iznosi detalje.

On se nalazio pod istragom da je narušio i ugrozio privatnost višestrukog šampiona Formule 1, krađom medicinskih nalaza o njemu, ali je odmah posle hapšenja negirao optužbe i trebalo je da u sredu izađe pred istražnog sudiju.

Pravni i menadžerski tim Mihaela Šumahera je pre dva mesec objavio da je medicinska dokumentacija o njegovom stanju nakon nesreće koju je doživeo na skijanju, ukradena iz bolnice u Lozani, kojoj je nemački vozač bio smešten nakon što se probudio iz gotovo šestomesečne kome koju je priveo hospitalizovan u Grenoblu.

Neimenovani muškarac koji je bio osumnjičen za to delo, a sada prnađen mrtav biće proglašen nevinim, jer po Švajcarskom zakonu zato što nije došlo do suđenja, on će se smatrati nedužnim.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA