Zvezda i Rad se dogovorili oko isplate dugovanja!

 
  • 3

- Trebalo bi da u roku od 24 sata potpišemo sporazum sa Crvenom zvezdom po kojem će nam šampion platiti dug od 800.000 evra u tri rate - rekao je za "Večernje novosti", direktor Rada Uroš Tošić

Izgleda da su Crvena zvezda i Rad konačno našli zajednički jezik oko dugovanja koje crveno-beli imaju prema klubu sa Banjice. Podsećamo, da Zvezda duguje 800.000 evra "Građevinarima" za transfere Andrije Kaluđerovića i Luke Milivojevića.

Sportski direktor Rada,  Uroš Tošić u izjavi za "Večernje novosti" rekao je da su dva kluba na pragu dogovora i da bi isplata trebalo da bude u tri rate.

- Trebalo bi da u roku od 24 sata potpišemo sporazum sa Crvenom zvezdom po kojem će nam šampion platiti dug od 800.000 evra u tri rate. Prema načelnom dogovoru, koji želimo i da verifikujemo kroz ugovor, Zvezda će prvu ratu platiti odmah, drugu u septembru, a treću u novembru ove godine. Ako se to zaista i dogodi i potpišemo taj sporazum, Zvezda će moći da registruje novajlije već za prvo kolo, kao i mi - rekao je Tošić.

Podsećamo vas da je v.d. generalnog sekretara crveno-belih, Zvezdan Terzić izjavio da je Zvezda i dalje u ogromnim finansijskim problemima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Video: Duan Vašington izneo svoje utiske posle meča Partizan - Borac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija BG

    6. avgust 2014 | 09:39

    E moji Radovci, opet cinite ustupke klubu koji vas je unistio. Kad se opet budete raspadali i borili za opstanak ne krivite nikoga sem sebe.

  • Vučko

    6. avgust 2014 | 10:47

    Da,da šampion!crvena zvezda i severna armija-prosto neunistivi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA