Hteo ga je Partizan, ali će najbolji košarkaš Radničkog ipak u Španiju!

 
  • 5

Krilni centar Radničkog iz Kragujevca, Stefan Birčević, koji se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije, najverovatnije će pojačati španski Estudijantes

Kako prenosi portal iz Kragujevca "Sportske.net", Radnički iz Kragujevca će ostati bez jednog od najboljih igrača iz prethodne godine, Stefana Birčevića.

Među klubovima koji su se pominjali kao njegova sledeća destinacija bio je i Partizan, ali prema nekim nezvaničnim informacijama Birčević će naredne sezone igrati u španskoj ACB ligi i to u dresu Estudijantesa.

Birčević se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije na pripremama u Trstu, a zbog nedostatka igrača na poziciji 4 najverovatnije će igrati i na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/sportske.net)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. avgust 2014 | 12:59

    Nema EL i niko neće na časove ljubavi, baš čudno...

  • Kej Di

    5. avgust 2014 | 10:15

    Možsa bi bolje bilo da se zadržao dve god u Instituciji pa posle da pali u jos neki veći klub od Estudijantesa ali i ovo je odlično za njega.. Srećno Birčo.!!

  • Romeo

    5. avgust 2014 | 11:42

    Znaci propade i ovaj igrac kao zeton !!! Svi nasi koji tako odu odma u inostranstvo cim nesto malo urade propadnu. Tako ce i ovaj. Cuj estudijantes kakav je to tim, sta je to ??? Boze kako mozga nemaju, odna za saku para odu a onda joj ,sta sad, onda aj Partizane uzmi me, da dignem formu pa se ponovo prodam. E takve ne treba onda uzimati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA