ĐORĐEVIĆ: Sviđa mi se kakvu smo odbranu igrali!

 
  • 5

- Odigrali smo veoma dobru, jaku odbranu, koja je bila presudna za rezultat ove utakmice. Posle meča sam ušao u svlačionicu i čestitao igračima na načinu na koji su večeras igrali košarku i došli do pobede. Idemo dalje, ovo je tek prvi u nizu jakih pripremnih mečeva koji nas očekuju - rekao je selektor Srbije

Košarkaši Srbije zabeležili su prvu pobedu na priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo koje se održava u Španiji. Izabranici Aleksandra Đorđevića bili su bolji od selekcije BiH rezultatom 82:69.

Selektor Srbije posle utakmice bio je zadovoljan igrom svoje ekipe, naročito u fazi odbrane.

- Odigrali smo veoma dobru, jaku odbranu, koja je bila presudna za rezultat ove utakmice. Posle meča sam ušao u svlačionicu i čestitao igračima na načinu na koji su večeras igrali košarku i došli do pobede. Idemo dalje, ovo je tek prvi u nizu jakih pripremnih mečeva koji nas očekuju - rekao je Đorđević

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bOomERaNG

    3. avgust 2014 | 22:08

    Jaki ?! Ovo jak mec ?!?! Pa vi ste odrbanu igrali samo na Teletovicu ..... Zar vam nije jasno da su imali jos jednog onakvog da bi ve unistili ....... Svati da nisi u rangu jedne Grcke,Turske,Rusije,Spanije ... A da nepricamo da smo nekad bili za klasu bolji od njih ... I Ti si sad doso i pobedijo pisljivu Bosnu i kazes jaka utakmica ... Oooooo Boze !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA