Zvezda vraća Pečnika? Terzić najavljuje i dolazak golgetera!

 
  • 10

V.d. gensek kluba Zvezdan Terzić analizirao je sastav tima za narednu sezonu

Izgleda da će Nejc Pečnik ponovo obući crveno-beli dres! Prema rečima Zvezdinog v.d. generalnog sekretara Zvezdana Terzića, postoje napori da Zvezda vrati Slovenca u svoje redove.

On je oprostio dugovanja klubu, a zauzvrat je dobio papire za transfer bez prepreka.

- Krila imamo, Gavrića i Lazovića, a radimo na dovođenju Kataija i Pečnika. Trebaće nam još jedan vrhunski golgeter i imamo šampionski tim. Uz klince koji su biseri, a dobijace šansu ove sezone, imaćemo i sportski i finansijski rezultat - rekao je Terzić za Blicu, dodajući da je cilj u veznom redu zadržati kapitena Nenada Milijaša.

- U vezi imamo Kovačevica, Milijaša i Bosančića, uz mlade Savićevića, Avramovskog, Grujića, Ristića i Jokića, biće to odličan vezni red.Štoperi Planić i Pavićević, bekovi Petković i Mijailović, to je zadnja linija za respekt. Trebaće možda još jedan štoper uz Lazića, dugo je prvenstvo. Naši klinci štoperi Jovanović i Stojanović su budućnost srpskog fudbala. Dva Đorđevića na bekovskim pozicijama će pojačati konkurenciju, a Rajković i Kahriman na golu su tu za miran san. Bez dileme najbolji golmanski tandem u ligi - hvalio je Terzić.

- Trebaće nam još samo jedan napadač, ali pravi golgeter, realizator da rastereti Rakića i Despotovića. Ali nećemo žuriti sa njegovim izborom do kraja avgusta. Luka Jović će eksplodirati ove sezone, to će biti srpski Radamel Falkao - zaključio je Zvezdan Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bezbradica

    27. jul 2014 | 19:28

    Najuspesniji nas klub !sta bi tek radili da imamo novaca,kada sa -50m mi kupujemo sve na trzistu !

  • brajko

    27. jul 2014 | 19:57

    I umesto da o ovom kriminalcu čitamo u rubrici crna hronika zahvaljujući premijeru njemu je (kao i još nekima iz crvene) pregledano kroz prste a za uzvrat treba da ulože deo plena u klub

  • Dejan

    27. jul 2014 | 19:29

    A kad dovodite struju ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA