HENDIKEP ZA SRBIJU I PARTIZAN: Pantić van terena minimum mesec dana!

 
  • 3

Mladi fudbaler je povredio zadnju ložu i predstoji mu pauza od 4-6 nedelja, tako da ne samo da će propustiti ostatak Evropskog prvenstva, već i susrete protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i start Superlige Srbije

Ako je subotnje popodne bilo tmurno u štabu srpske omaldinske reprezentacije zbog povrede Danila Pantića, sada je još tmurnije, jer su pregledi magnetnom rezonancom pokazali da talentovani vezista Partizana ima ožiljak na zadnjoj loži zbog čega ne samo da neće moći da igra u polufinalu protiv Portugalije, već i da će odsustvovati sa terena minimum meseca dana.

Pantić se povredio u poslednjoj utakmici grupne faze protiv Bugarske u kojoj su "orlići" izborili plasman među četiri najbolje selekcije u Evropi i na Svetsko prvenstvo sledeće godine.

Njemu sada predstoji pauza i oporavak koji će trajati 4-6 nedelja što znači da ne samo da neće biti na raspolaganju Veljku Paunoviću u eventualnom finalu, već neće moći ni da pomogne svom klubu u važnim mečevima protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ni na startu Superlige Srbije, koja počinje za dve nedelje.

Trener crno-belih Marko Nikolić svakako će biti razočaran, jer je ostao bez jednog od važnih šrafova u svom timu i igrača na koga je računao da mu bude na raspolaganju u revanš meču protiv bugarskog šampiona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA