NEĆE BITI MENADŽERSKIH IGRAČA U REPREZENTACIJI: Kod Advokata će igrati najbolji!

 
  • 35

Fudbalski savez želi da zaustavi promociju menadžerskih igrača u reprezentaciji Srbije

Dosadašnje selektore fudbalske reprezentacije Srbije pratio je glas da pojedine odluke o tome koji će igrači igrati za nacionalni tim donose pod pritiskom menadžera!

Fali Ramadani, Pini Zahavi, Vlada Lemić su menadžeri koji su imali najveći uticaj na sastav reprezentacije Srbije u poslednje vreme, a predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić želi da promeni tu politiku.

- Dolazak Dika Advokata na mesto selektora Srbije je direktan šamar menadžerima koji imaju svoje fudbalere u reprezentaciji Srbije. Na njega niko neće moći da utiče i to je ono što je želja ljudi iz FSS - rekao je izvor "Informera" blizak rukovodstvu Saveza i dodao:

- Advokat će biti apsolutno samostalan, a pošto je finansijski potpuno obezbeđen, neće biti šanse da ga neko podmiti - rekao je izvor "Informera".

Menadžeri su pokušali kod FSS da lobiraju i prilikom izbora novog selektora tvrdi pomenuti izvor.

- Nije tajna koji agenti imaju najveći uticaj na sastav reprezentacije. Jedan krak ide iz Izraela i reč je o Piniju Zahaviju, dok drugu stranu prestavlja Vlado Lemić. Oni su pokušali da proguraju svoje selektore, ali to nije prošlo - zaključio izvor blizak FSS.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Konferencija Vladana Milojevića pred 174. večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    25. jul 2014 | 00:34

    Hahaha pa ajde Tole reci nam ko je Advokatov menadzer. Ne zasmejavaj nas sve

  • Dragan

    25. jul 2014 | 01:39

    Opa ,kako sad pa to ??Kad je javnost po forumima tvrdila da menadzeri sastavljaju reprezentaciju Mihajlovicu a kumovi Anticu vi ste tvrdili da su to budalastine.Hoce li se vide u nasem fudbalu poceti sprovoditi zakon i pravila .Ima li ko da zaustavi ove arogantne i licemerne kriminalce.Nadam se samo da cr UEFA reagoivati izbaciti i klubove ui reprezntaciju iz svih takmicenja na jedno 5 godina..Pa posle pet godina ako ostane u fudbali i jedan od ovih Bata kako tepaju sebi ovi kriminalci kaznu produziti na 10 godina.Dakle dok se ne resimo Bata :Djoleta,Toleta,Lakija,Zvezdana,Kokeza,Blokeza,Mutavih,Lepih .Bureka ,Vitezova ......ema nista od naseg fudnbala a i nas kao naroda.Ova banda i dalje pljacka ,vara ,krade,ruga se ..krse zakone,pravila koja su sami propisali i niko ne pomislja da se povuce...NAPOLJE BANDO KAKO I VI I SVI BIVSI FUDBALERI KOJI SARADJUJU SA VAMA !

  • Goran

    25. jul 2014 | 00:45

    Pazi umalo da poverujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA