VASA I BOGDAN: Skidamo Saletove fore!

 
  • 5

Mladi srpski košarkaši kažu da se intenzitet treninga pod komandom novog selektora ne razlikuju preterano u odnosu na one pod vođstvom Dude Ivkovića

Srpski košarkaši pripremaju se na Kopaoniku za predstojeće Svetsko prvenstvo u Španiji, a na Kopaoniku ne manjka rada i odlične atmosfere.

Među prvima koji se ne žale na intenzitet su i oni koji su nosioci novog talasa naše košarke - Bogdan Bogdanović i Vasilije Micić. Njih dvojica tvrde da ne postoje preterano velike razlike u treninzima pod palicom bivšeg selektora Dude Ivkovića u odnosu na ove na kojima komanduje Aleksandar Đorđević.

- Jedina je možda to što ne izlazimo toliko napolje, ali mi to nadoknađujemo u sali, taj kondicioni deo. Intenzitet je skoro sličan, bandaže su tu ujutru i uveče - rekao je Bogdanović, a prenosi "Mozzart Sport", koji je potom govorio i o saradnji sa Đorđevićem:

- Bivši igrač Partizana, haha... Eto, dovoljno je da i toliko kažem. Zna dosta, trudi se da budemo što bolji igrači. Dosta radimo na igri 'pet na pet', dosta nam je i kondicija uključena kroz te vežbe koje radimo s loptom. Ima dosta trčanja, dosta igre u tranziciji, sad sve ide svojim tokom i stvarno je sve super - rekao je Bogdan, a nadovezao se Micić:

- On je bio plejmejker koji je imao najbolju komunikaciju s igračima. Mislim da ono što je on umeo da vidi na terenu je stvarno neverovatno. Generalno, bio je tip igrača koji je znao sve te neke 'fore' starijih generacija i to nama može mnogo da znači. Bogdan i ja se trudimo da što više upijemo od njega, da pokušamo da 'skinemo' neki od načina na koji je on igrao.

Bogdanović je odskora novi igrač Fenerbahčea.

- Neko novo iskustvo za mene. Mislim da sam napravio pravi korak u pravo vreme. Nadam se svemu najboljem, da nastavim da treniram kao što sam i do sada - tvrdi igrač koji će od naredne sezone trenirati kod našeg najtrofejnijeg stručnjaka, Željka Obradovića.

S druge strane, Micić je veoma blizu Bajernovog dresa, gde će mu sa klupe dirigovati Svetislav Pešić.

- Još  nisam završio detalje ugovora, ali iskreno se nadam da ću naredne sezone igrati u Bajernu. Ako budem otišao tamo biće mi drago da sarađujem sa Pešićem. Mi smo već imali određenih kontakta ranije, kada je on bio trener Zvezde, zvao me je da dođem, ali eto... - ostao je nedorečen Vasilije Micić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    20. jul 2014 | 16:09

    BB SHOW:"Bivsi igrac Partizana..xxxaaxxa...Eto,dovoljno je da i toliko kazem.."-O ALEKSANDRU SASI DJORDJEVICU LEGENDARNOM PLEJU SVETINJE !!! Nekada Djordjevic-Danilovic,a ove godine SASA PAVLOVIC-BOGDAN BOGDANOVIC !!!..I da li je onda nesto nejasno zbog cega pisem Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Zi zu

    20. jul 2014 | 20:58

    Djordjevic je mogao da da trojku kad god pozeli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA