ZVEZDA OSTAJE BEZ PLEJA: Nelson se seli u Panatinaikos!

 
  • 32

Organizator igre crveno-belih se dogovorio sa atinskim "zelenima" i samo se čeka signal iz Beograda kako bi i zvanično postao njihov član

Crvena zvezda je ostala bez plejmejkera! Demarkus Nelson je na pragu odlaska u Panatinaikos, a čeka se samo da svoje odobrenje daju crveno-beli, pa da bude promovisan kao novi član Atinjana.

Prema pisanju Sporta, igrač koji je prethodne dve godine igrao za srpski tim je već sve dogovorio sa "zelenima", ali se čeka da iz Beograda daju blagoslov što ne bi trebalo da bude nikakav problem.

Rastanak između Amerikanca i tima sa Malog Kalemegdana je bio neminovan, naročito, od trenutka kada je poslao pismo u kome je tražio da mu se isplate zaostale zarade, a pojavile su se i priče da trener Dejan Radonjić želi malo da osveži tim na poziciji organizatora igre.

Panatinaikos je čini se izašao kao pobednik u trci za Nelsonov potpis, jer su za njegove usluge bili zainteresovani i Olimpijakos i Valensija, a još se tokom sezone pominjala i njegova moguća selidna u Real iz Madrida.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

http://www.telegraf.rs/teme/kk-panatinaikos

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evgenij

    19. jul 2014 | 13:56

    Dobar igrac..strasan ulaz ima..

  • 323

    19. jul 2014 | 14:14

    Ugovor od godinu dana plus moguce produzenje na jos godinu je istekao. CZFMP mu je duzna pare i normalno da ce da mu daju amin da ode. Drugo ide u PAO gde ce imati vecu platu i u bolji klub. Ovo je primer da opet ne umeju da prodaju igraca jer i sami ne znaju kada su uzeli neke pare od prodaje. A otisli su pod stecaj, nema 14 mil. duga, poceli su od plusa i bez dugova. A dugovi se opet gomilaju...beskoristan klub koji ne zna NISTA. Klub koji postoji na srecu i uz pomoc drzave. Kada je Partizan imao pomoc drzave imao je rezultate a imaih i ove dve godine bez pomoci drzave kao CZFMP. Ovima je najveci uspeh odustajanje Cibone koja ih je razbila u polufinalu ABA i prvo mesto u ABA koje im je sticajem srecnih okolnosti donelo EL. To su uspesi i 2 kupa. Partizan je prodajom Lovernja i BB zaradio 1,5 mil eu. Toliko. I opet je CZFMP duzna pare igracima?? Pa dokle??

  • Dado

    19. jul 2014 | 14:28

    Admirale srecno u nastavku karijere. Nismo imali,a bojim se da dugo i necemo imati boljeg stranca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA