Zvezda dobila i peto pojačanje!

 
  • 6

Iako je Zvezdan Terzić izjavio da crveno-beli imaju većih problema od prelaznog roka, na Marakanu je stiga i peti novi igrač ovog leta

Uprkos najavama v.d. generalnog sekretara Zvezdana Terzića da je neukusno sa obzirom na finansijske problema da se govori o pojačanjima, Crvena zvezda je u ponedeljak uveče dovela još jedno, peto po redu pojačanje ovog leta. Član crveno-belih je postao dosadašnji levi bek Voždovca Stefan Đorđević.

Mladi levi bek je došao kako bi zaoštrio konkurenciju na levom boku, a na preporuku novog šefa stručnog štaba ekipe sa Marakane Nenada Lalatovića koji je sa njim sarađivao u prvom delu prošle sezone dok je sedeo na klupi "zmajeva".

Đorđević je prošle jeseni bio standardan koj Lalatovića u timu, ali je dolaskom Zorana Milinkovića među Voždpvčane izgubio mesto u ekipi i odigrao je prošlog proleća samo jednu utakmicu. Na Marakani su do sada od klasičnih levih bekova imali samo Nikolu Mijailovića, dok je na pripremama u Sloveniju tu poziciju pokrivao i mladi Mihailo Ristić.

Đorđević će već u utorak ujutru zajedno sa ostalim prvotimcima Zvezde otputovati u Belgiju gde ih očekuju prijateljski dueli sa Genkom i Mehelenom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milosmiki

    15. jul 2014 | 15:42

    Ово је срамно, и Лалатовић је тренер са комбинацијама значи!

  • kikiriki

    15. jul 2014 | 13:46

    Peto POJACANJE ?!?!?! ha,ha,ha...kako pojacanje - STRASNO pojacanje!!!!Da nije tuzno,bilo bi smesno.

  • dobro obavesten

    15. jul 2014 | 12:49

    Sesto pojacanje stize iz FIFA ..veliki KATANAC.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA