LALATOVIĆ OPOMINJE: Ne može tako, jedino se ja čujem (FOTO) (VIDEO)

 
  • 4

Trener crveno-belih još jednom pokazao novine na trenizima šampiona Srbije

Već po dolasku u Sloveniju, fudbaleri Crvene zvezde su oštro krenuli sa prvom fazom priprema, a trener srpskog šampiona Nenad Lalatović svoje igrače na teren izvodi dva puta dnevno - pre podne od 9:30 i popodne od 18:00.

Upravo na jednom od popodnevnih treninga Lalatović je ponovo pokazao da će uvesti neke novine na Marakani. Šef stručnog štaba zadovoljan je prikazanim do sada, ali je tokom rada s loptom malo ''podviknuo'' u jednom momentu.

- Ne može tako, jedino se ja čujem. Morate da pričate dok radite. Nije sramota pričati, a i treniraćete bolje - jasan je bio Lalatović, koji je prepodnevni deo treninga prepustio kondicionom treneru Aleksandru Stajkovcu. Akcenat je na sticanju snage.

Da novi kondicioni trener ne štedi prvotimce, govori i izjava štopera Darka Lazića koji ne krije da su uslovi na pripremama odlični.

- Žestok je rad, treninzi su stvarno teški, ali tako mora biti. Nadam se da ćemo se što bolje pripremiti, i što bolje ući u prvenstvo. Uslovi su odlični, hotel je fenomenalan, tereni su dobri i imamo sve što nam je potrebno - istakao je mladi prvotimac crveno-belih.

Zvezda prvi kontrolni meč igra u sredu protiv Bistre, dok je u subotu na programu meč protiv Krke.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    7. jul 2014 | 22:39

    Darko Lazic, decko rupa koji ni u Spartaku nije imao svoje mesto u timu. Celu karijeru igrao desnog beka i kad su ga ugurali u prvi tim, Slovenac rekao ko je ovaj mali, ovako spor moze da proba samo na stoperu.

  • milos

    7. jul 2014 | 22:50

    Koliko smesno zvuci sampion Srbije. Oteto prokleto! Ugasicete se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA