Kahriman: Dva puta sam bio na pragu Zvezde, ovo je treća sreća!

 
  • 16

Želja da sarađujemo bila je obostrana i brzo smo se dogovorili. Zahvaljujem se Zvezdanu Terziću na poverenju, rekao je povremeni reprezentativac Srbije

Povremeni golman fudbalske reprezentacije Srbije, Damir Kahriman, novo je pojačanje Crvene zvezde, sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

- Već dva puta sam bio na pragu Zvezde, ali je treća bila sreća. Želja da sarađujemo bila je obostrana i brzo smo se dogovorili. Zahvaljujem se Zvezdanu Terziću na poverenju.

- Imali smo sjajnu saradnju još dok je bio predsednik FSS, a ja mladi reprezentativac. Terzić je čovek pun energije i siguran sam da pokreće dobre stvari za klub - rekao je 29-godišnji Kahriman za Večernje novosti.

Kahriman je karijeru počeo u užičkoj Slobodi, a zatim je igrao za Javor, Zemun, Vojvodinu, Konju, Rad i Tavriju.

Za seniorsku reprezentaciju Srbije do sada je odigrao osam mečeva, a 2007. je sa mladim nacionalnim timom osvojio drugo mesto na prvenstvu Evrope.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilija

    5. jul 2014 | 21:38

    Ljudi, polako sa Rajkovicem... Veliki je talenat, ali je totalno bez iskustva. Moze da se desi da brani i primi gol neki i da se decko bzv deprimira i izgori, mlad je isuvise da se samo sa njim krece na titulu... Preveliki pritisak na njegove godine, na kup utakmicama obavezno da brani, da stasava. Strpljivo i nema problema za njega, Kahriman je zbog njegovog stasavanja doveden, tako teba da se shvati.

  • Montoya

    5. jul 2014 | 21:43

    A sta je sa onim mladim reprezentativnim golmanom sto dodje pre neku sezonu? Ko stavlja pare u dzep od ovog transfera pitam se...

  • C.Z.B.G

    6. jul 2014 | 02:03

    Ozbiljan golman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA