NIKOLIĆ: Ne može se u Ligu šampiona sa stavom "lako ćemo"!

 
  • 9

Trener crno-belih istakao je da ekipa mora da bude ozbiljna i spremna, kako bi svaku mogućnost neprijatnog iznenađenja u drugom kolu kvalifikacija sveli na minimum

Fudbaleri Partizana uveliko se pripremaju za iskušenja u novoj sezoni, a prvo koje je pred njeima je drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Igrač i stručni štab na pripremama u Sloveniji ispratili su prvi duel potencijalnih rivala, gibraltarskog Linkolna i HB Torshavna sa Farskih Ostrva, koji je završen rezultatom 1:1.

- Očekivano. HB sa Farskih Ostrva je bolji i to su i pokazali u mnogim segmentima igre: fizičkoj i tehničko-taktičkoj spremi, iako je utakmica bila dosta otvorena na obe strane. U krajnjem slučaju imaju i rezultat koji ih vodi dalje, pa ako moram da to izrazim u procentima, neka bude 55% – 45% za HB - rekao je Partizanov trener Marko Nikolić.

Na pitanje novinara, da li to znači da je Partizan favorit bez obzira protiv koga bude igrao, Nikolić je rekao:

- To ste vi rekli, a mi moramo da se ozbiljno spremimo, kao što to radimo za svakog protivnika i da svaku mogućnost neprijatnog iznenađenja svedemo na minimum. Tome neće doprineti taj stav – lako ćemo - rekao je Nikolić za zvaničan sajt kluba iz Humske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA