Kada se sastaju Vukovi i Veprovi da li znate o kom je sportu reč?

 
  • 2

Ekipe Vukova iz Beograda i Divljih Veprova iz Kragujevca sastaće se u subotu na Adi Ciganliji u jubilarnom, 10. meču Srbijanboula takmičenja u američkom fudbalu

Za razliku od prethodne dve sezone, kada nisu mogli da pariraju Vukovima, Kragujevčani su ove godine bili egal protivnik i žele da se okite titulom šampiona u američkom fudbalu.

Ove dve ekipe sastale su se i prošle sezone u finalu i tada su ubedljivo trijumfovali Vukovi.

- Iako je poslednjih nekoliko godina finale rezervisano za naše dve ekipe, svaki meč nosi novo uzbuđenje i novu želju za pobedom, a pogotovo kada je ulog šampionska titula.

- Ove sezone nismo dominantni kao prošle, naša igra je iz utakmice u utakmicu bivala sve bolja i siguran sam da će finale biti naš najbolji meč ove godine. Bićemo spremni da pokažemo da želimo pobedu više od Kragujevčana - rekao je igrač Vukova Ivan Nedeljković.

Njegov reprezentativni kolega i rival iz ekipe Veprova, Darko Cvetković istakao je da su ove sezone obe ekipe u stanju da publici pruže utakmicu dostojnu finala.

- Imamo jedinstvenu šansu da postanemo prepoznatljivi sportski kolektiv grada Kragujevca, ukoliko postanemo šampioni države. Spokojan sam, jer znam da radimo sve što je u našoj moći da to i ostvarimo.

- Na krilima dobrih utakmica protiv Vukova ove godine, očekujem ravnopravnu borbu za titulu. U ekipi vladaju sloga i požrtvovanje, bratska atmosfera. Vukovi dosta toga imaju da izgube i braniće svoj bastion svim raspoloživim snagama - kazao je Cvetković.

Finale je na programu u subotu, od 15 sati, na Adi Ciganliji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA