Terzić dobio ovlašćenja sportskog direktora! Pečnik i Mijailović ostaju još godinu dana?

 
  • 8

Nekoliko značajnih odluka doneto je na sednici UO na Marakani, a najvažnija je svakako da će v.d. generalnog sekretara sada se baviti i pitanjima igračkog kadra

U Crvenoj zvezdi je u ponedeljak uveče održana još jedna sednica Upravnog odbora na kojoj nije bilo drastičnih odluka, ali značajnoh za klub svakako jeste. Najvažnija se tiče toga da su dosadašnjem v.d. generalnog sekretara Zvezdanu Terziću prenete dužnosti sportskog direktora.

Terzić je prvo dobio jurisdikciju nad ovlašćenjima bivšeg genseka Miodraga Zečevića, a sada će u njegov deo posla potpasti i staranje o igračkom kadru i potencijalnim odlascima i dolascima fudbalera na Marakanu.

Takođe potvrđeni su i raskidi ugovora sa Milošem Ninkovićem i Draganom Mrđom. Nikola Mijailović iako nije prisustvovao prozivci novog trenera Nenada Lalatovića mogao bi da ostane još godinu dana među crveno-belima, a uprava je izrazila želju i da pokuša da zadrži Nejca Pečnika.

Slovenac je već pokazao koliko mu je stalo odlukom da oprosti dug prema njemu, ali i da ne traži raskid saradnje već da klub pokuša da ga proda i zaradi neki novac od transfera, te im je dao 10 dana roka da pokušaju da mu pronađu novu sredinu. Ipak UO je odlučio da pokuša da još jednom razgovara sa Pečnikom i da pokušaju da ga ubede da ostane i sledeće sezone.

On bi trebalo da bude sa timom na početku priprema u Sloveniji 5. jula, ali za razliku od njega tamo ne bi trebalo da bude Darka Lazovića koji bi u toku narednih dana trebalo da napusti klub. Što se tiče mogućnosti povratka nekh bivših igrača u Ljutice Bogdana procenjeno je da je dolazak Nikole Žigića teško ostvarljiv, ali da šansa za povratak Aleksandra Lukovića ipak postoji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanchea

    30. jun 2014 | 23:00

    I eto sad nas ceka kvartet Ramadani-Damjanac-Terzic-Basanovic.E moja Zvezdo neka ti je sa srecom sa ovim pijavicama.

  • Lamine

    30. jun 2014 | 22:59

    Rekoh vam pre neki dan... Njegov osnovni cilj je da bude svaki dan u svim medijima. Ako može dva puta dnevno utoliko bolje... On misli da se posao radi kao ptanje zuba... Da te vide da si to radio ujutro i uveče. I da ti tata kaže da si super... To što drugovi iz kraja misle da si smešan i providan i što to znaju svi u tvom selu, tebi ništa ne znači. Jer su te slagali da si lep i pametan.

  • Nole

    30. jun 2014 | 22:39

    Ja jos nisam cuo da neko hoce da igra djabe to samo u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA