Partizan i Malme: Kao da je Liga šampiona! (FOTO)

 
  • 3

Treneri dva kluba zadovoljni što će imati ovakvu proveru pred početak kvalifikacija za najjače klupsko takmičenje

Srpski vicešampion i švedski šampion otvaraju evropsku sezonu, ali prijateljskim mečom u Humskoj. Humanitarni susret za pomoć poplavljenima u Srbiji odigraće se u petak u terminu utakmica Lige šampiona, od 20,45 časova.

Crno - beli su ugostili delegaciju skandinavskog tima u hotelu Holidej In na Novom Beogradu, gde je održana i zajednička konferencija za medije pred susret.

Treneri fudbalera Partizana i Malmea Marko Nikolić i Age Hareide izjavili su da im je drago što će humanitarnom utakmicom pomoći ugroženima od poplava, ali su istakli i da će taj duel biti dobra provera pred start kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Ovaj meč ima dva aspekta. Prvi i važniji je humanitarni, a drugi je provera za novu sezonu i kvalifikacija za Ligu šampiona. Igramo protiv jakog rivala koji je prvak Švedske, ovo će biti dobra prilika da navijači napune stadion - rekao je Marko Nikolić.

IGRA LOMIĆ

On je dodao da bi u timu crno-belih trebalo da bude i Marko Lomić koji trenira sa Partizanom, ali još nije potpisao ugovor.

Trener Malmea Age Hareide istakao je da je srećan što sa svojom ekipom može da pomogne svima u Srbiji, ali i regionu koji su bili pogođeni katastrofalnim poplavama.

- U Skandinaviji ima dosta ljudi sa Balkana i dobro je što na ovaj način održavamo prijateljstvo. Ovde sam bio kao mlad fudbaler pre 40-ak godina i drago mi je što sam dobio priliku da ponovo dođem. Od fudbalera sa Balkana možemo mnogo toga da naučimo, uostalom, zovemo ih ''evropskim Brazilcima" - istakao je on.

Utakmica će se igrati sutra od 20.45 na stadionu Partizana, a ulaznice će koštati 200 i 400 dinara, a prihod će biti uplaćen kao pomoć ugroženima od poplava.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA