Nova knjiga o Đokoviću: Novak, državnik i uspon Srbije! (FOTO)

Britanski novinar, Kris Bauers napisao je novu knjigu, gde Novaka Đokovića ne predstavlja samo kao uspešnog sportistu, nego i kao ambasadora Srbije

  • 3

"Sportski državnik, Novak Đoković i uspon Srbije", tako glasi naziv nove knjige o srpskom teniseru, koja još jednom potvrđuje koliko je Srbin popularan i uticajan u svetu.

Autor knjige je Britanac, Kris Bauers, koje je pre nekoliko godina napisao i biografiju Rodžera Federera, kao i mnoge knjige o samom tenisu. Bauers Đokovića ne predstavlja samo kao uspešnog tenisera, već i kao ambasadora Srbije, ne tako davno ozloglašene, zbog ratova devedesetih godina.

Knjiga prati priču o dečaku iz skromne okoline, koji je upoznao ženu koja ga je naučila kako da se nosi sa svim izazovima koje život nosi i kako je doneo uspehe svojoj zemlji. Delo takođe, govori o zemlji Srbiji i nudi osetljiva tumačenja sa problematičnom prošlošću našeg naroda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA