Gilbert pogodio: Troicki ispao

 
  • 0

Srpski teniser izgubio u drugom kolu Indijan Velsa od Amerikanca Harisona 7:6 (7:5), 6:3

Poznati američki teniski trener Bred Gilbert predvideo je na Tviteru da trećeplasirani srpski teniser na svetskoj listi Viktor Troicki (25. mesto) može da bude prvi nosilac koji će završiti učešće na masters turniru u Indijan Velsu, pošto njegov protivnik Amerikanac Rajan Harison (72) igra dobro u poslednje vreme. I pogodi Gilbert.

Troicki, koji je kao 25. nosilac bio slobodan u prvom kolu, izgubio je sa 7:6 (7:5), 6:3. Tako se potvrdilo da nije u dobroj formi (i na prethodnom turniru u Delrej Biču poklekao je pred prvom preprekom). Harison je nedavno bio polufinalista u San Hoseu, a prošle godine u Indijan Velsu poražen je u osmini finala protiv švajcarskog asa Rodžera Federera.

Troicki se u prvom setu i držao, ali ga je koštao mini-brejk u taj-breku. U drugom setu je bio loš. Potpuno ga je izdao servis, njegovo glavno oružje. Iz prvog pokušaja pogodio je protivničko polje tamo gde treba u samo 37 odsto slučajeva.

 

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA