TERZIĆ: Lalatović je Zvezdino dete, pravi čovek za stvaranje trofejnog tima!

 
  • 11

Generalni sekretar Crvene zvezde bio je zadovoljan što je Lalatović jednoglasno izabran za novog trenera crveno-belih

Posle Upravnog odbora na Marakani, na kojem je izabran novi trener Crvene zvezde, medijima se obratio generalni sekretar kluba Zvezdan Terzić.

- Izrazito mi je drago što je odluka o izboru Lalatovića doneta jednoglasno, kao i sve ostale odluke. Lalatović je mlad i ambiciozan trener. Dokazao se svojim radom. Pokazao je pobednički mentalitet koji može da prenese na svoje igrače. Jednog dana će biti veliki trener. Neće mu biti lako, jer će raditi u specifičnim uslovima, pod strahovitim pritiskom, ali on je Zvezdino dete i zna sta znaci teret Zvezde - rekao je Terzić i dodao:

- Planiramo da podmladimo ekipu, da se okrenemo omladinskoj školi i pokupimo bisere iz Srbije u cilju stvaranja nove Zvezde,a Lalatovic je pravi čovek za takvu ekipu - rekao je Terzić.

Ambicije kluba i u narednoj sezoni biće šampionske, bez obzira u kom sastavu ekipa bila.

- Zvezda uvek ide na titulu, ali ću pokušati ovom mladom timu da skinem taj pritisak - rekao je Terzić i potvrdio da je bilo razgovora sa igračima:

- Razgovarali smo sa igračima da vidimo ko odlazi. Vi znate da imamo skoro 40 igraca pod ugovorom i svi imaju pravo na Arbitrazu. Mislim da do toga neće doći i da će Zvezda izvući neki benefit od njihovim odlazaka. Mrđa je jedini tuzio, njegovim stopama hteli su Dauda i Pečnik, ali ne verujem da će do toga doći. Svi će se pojaviti na prozivci u petak - zaklučio je Terzić.

Lalatović će na Marakani biti predstavljen u sredu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. jun 2014 | 23:25

    Terza,BOG vidi u svaciju dusu,a to sto si aboliran sigurno znaci da ces na kraju balade proci isto, ako ne i gore od dzaje ...!!! A kada platite 50 000 000 duga,onda tek iz beton lige pocinje stvaranje tima u rangu Sloge iz Petrovca na Mlavi...i ne zaboravi,UEFA vas posmatra,samo TRANSPARENTNO od sada..XXAXXXAA...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Lamine

    23. jun 2014 | 21:03

    Verujete li ovom čoveku ?

  • perica

    23. jun 2014 | 20:42

    Nemoj Lalo da se valjas sa njima u blatu...Ti si cestit covek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA