Vujošević ugrožava bezbednost urednika Politike?

Udruženje sportskih novinara Srbije (UNS) je istaklo da Vujošević ima pravo da kritikuje novinare, ali da je činjenica da je Aleksandra Miletića u više navrata neargumentovano napadao na pres konferencijama

  • 31

Trener Partizana, Duško Vujošević je na konferenciji za novinare u sredu, izjavio da je Aleksandar Miletić urednik sportske rubrike Politika, sa njim u sukobu od 2003. godine.

On je tvrdio da je Miletić bio u funkciji (nekadašnjeg generalnog sekretara FIBA) Bore Stankovića , koji je bio inicijator i lobista da se Partizanu oduzme trogodišnji ugovor za nastup u Evroligi.

Udruženje sportskih novinara Srbije (UNS) je istakao da Vujošević ima pravo da kritikuje novinare, ali da je "činjenica da je Miletića u više navrata neargumentovano napadao na pres konferencijama, kao novinara koji piše i deluje protiv Partizana".

- UNS strahuje da bi takve insinuacije mogle da ugroze bezbednost urednika 'Politike - zaključak je ovog saopštenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beko

    18. jun 2014 | 23:48

    E ovako veliki zvezdasi, i veliki mrzitelji Duleta, Partizana, i nas Srba Grobara, Kad Dule nekome nesto kaze onda odma u zatvor. A ovaj vas moralni i kad istuce vaseg zvezdasa novinara nikom nista. Kako vas nije srampta da se javljate, jeste toliki ljigavci, i toliko mrzite nas grobare da bi nas i pobili. Ako je tako onda ste bolesnici, dokle god je takvih razmisljanja bicemo cirkus od drzave. Jer mrziti srbin srbina, to je bolest. Pa svaki siptar se voli i medjusobno brani zato nas i j..... kulturno. Dakle gospodo zvezdasi, izbacite komplekse iz glave i borite se prov ove zakazane gej parade, koja je ruglo i ogavstina ,a ne da vredjate nas SRBE, i govorite kako smo ustase. To je na nivou coveka ciji je IQ na sobnoj temperaturi. Toliko !!!!!!

  • Lamine

    18. jun 2014 | 23:20

    Recimo da je uns u pravu.... Ali, da li je ugrožavanje bezbednosti novinara kada im dva puta u dve nedelje pukne topovski udar ispred koša, kada ih pogodi flaša koka-kole u glavu i kada im upaljač razbije lap-top...

  • grobar do koske

    19. jun 2014 | 10:37

    Mislite:Vujosevic ugrozava bezbednost TRENUTNOG "urednika" Politike Srbije,na najvisem polozaju u DRUSTVU...???!! Partizan-MIT ili cudo !!! Smrt fasizmu-sloboda Partizanu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA