NIKOLIĆ: Drinčić i Lazović ostaju u Partizanu! (FOTO)

 
  • 3

- Imamo manje od 30 dana do prve takmičarske utakmice. Od svih igrača očekujem da koncentraciju vrate na trening i teren, jer takmičarski izazovi ubrzo dolaze - rekao je Nikolić na prozici igrača pred letnje pripreme

Fudbaleri Partizana u ponedeljak su počeli sa letnjim priprema za novu sezonu, kako u Evropi, tako i u domaćem šampionatu.

Trener crno-belih, Marko Nikolić rekao je na okupljanju da takmičarski izazovi jako brzo dolaze, te da bi igrači trebali što pre da vrate koncentraciju na trening.

- Imamo manje od 30 dana do prve takmičarske utakmice. Od svih igrača očekujem da koncentraciju vrate na trening i teren, jer takmičarski izazovi ubrzo dolaze. Zadovoljan sam, jer smo zadržali ekipu. U zimskom prelanom roku smo uradili veliki posao i samim tim imamo okosnicu ekipe. Dobro se poznajemo tako da odmah krećemo sa jakim radom - rekao je Nikolić, a zatim se osvnruo na eventualne odlaske najiskusnijih igrača:

- Drinčić sigurno ostaje u klubu, a najverovatnije i Danko Lazović. Postoje neke male začkoljice u ugovoru, ali sam razgovarao sa njim i verujem da će ostati u klubu naredne sezone i narednih godina. Što se tiče Saše Ilića, on upravo pregovora o novom ugovoru i nadam se pozitivnom ishodu - rekao je perspektivni stručnjak.

Nikolić se dotakao i eventualnih kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i situacije sa Petrom Škuletićem:

- Pa odmah da vam kažem da ne bih voleo da igramo tri utakmice sa Malmeom. Imamo prijateljski meč sa njima, ali ne bih voleo i da igramo takmičarske utakmice. Što se tiče Škuletića, on nema mononukleozu i najverovatnije će putovati sa nama na Zlatibor - rekao je Nikolić, a zatim se osvnruo na to koje pozicije treba pojačati:

- Treba nam jedan centralni bek, trenutno ih imamo trojicu, a i za rad na treningu i za što bolju konkurenciju, neophodno je da dovedemo još jednog igrača - rekao je mladi trener.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justicia

    16. jun 2014 | 11:45

    To bre! Sad ce da grmi!!!

  • Pssst

    16. jun 2014 | 10:36

    Samo oštro festere.

  • Fantom

    16. jun 2014 | 13:15

    Oni neka ostanu ali ti idi,a razlog je sto odavno nismo imali dobru ekipu,sto si imao bod prednosti na polusezoni i opet si izgubio titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA