Rakočević Bogdanoviću: Reprezentacija je iznad svega!

- Razumem Bogdanovića ako je ljut na sudije (ne znam da li je opravdano ili ne, nebitno je), osetio sam i te kako na svojoj koži to igrajući u našoj ligi i razumem tu ljutnju (ne znam da li je opravdana, ne ulazim u to). Bogdan je vrhunski talenat i verujem dobar momak, želim mu puno uspeha u reprezentaciji, shvatiće da su to dve različite stvari - kaže bivši igrač Zvezde

  • 25

Ne samo cela Srbija, već ceo region govori o skandalu na prvoj utakimici domaćeg košarkaškog plej-ofa u kojem su se sukobili košarkaši Zvezde i Partizana, ali i o izjavi Bogdana Bogdanovića da će razmisliti da li će da igra za reprezentaciju Srbije.

Oglasio se i legendarni igrač Crvene zvezde i naše reprezentacije Igor Rakočević, koji je svojim tvitom iskazao razumevanje za nezadovoljstvo Bogdana Bogdanovića, ali, kao stariji i iskusniji košarkaš, koji je prošao slične situacije, objasnio šta bi svakom trebalo da predstavlja reprezentacija.

- Razumem Bogdanovića ako je ljut na sudije (ne znam da li je opravdano ili ne, nebitno je), osetio sam i te kako na svojoj koži to igrajući u našoj ligi i razumem tu ljutnju (ne znam da li je opravdana, ne ulazim u to). Ipak, za reprezentaciju igraš ne zbog košarkaskog saveza i sudija, već zbog svoje zemlje i ljudi. Bogdan je vrhunski talenat i verujem dobar momak, želim mu puno uspeha u reprezentaciji, shvatiće da su to dve različite stvari - objasnio je Igor na ovoj društvenoj mreži.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    16. jun 2014 | 15:06

    BOG je iznad svega,pa odmah posle njega PARTIZAN-MIT ILI CUDO !!!

  • Владимир

    16. jun 2014 | 15:37

    Ако је репрезентација светиња, зашто сте онда звиждали и звиждите Стојковићу кад брани за Србију?

  • Slavko Sajber

    16. jun 2014 | 14:20

    Gledaj svoja posla... Bogdanovic je Kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA