LOMIĆ: Počinjem pripreme sa Partizanom!

 
  • 4

- Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da počinjem pripreme sa Partizanom. Putovaću sa ekipom na Zlatibor, a šta će se dalje dešavati zaista ne mogu da predvidim - rekao je iskusni levi bek

Trener Partizana, Marko Nikolić istakao je svoju listu želja za predstojeći prelazni rok, a čelnici crno-belih krenuli su polako u "napad" na igrače koje želi perspektivni stručnjak.

Posle Nemanje Tubića koji je rekao da ga je Partizan kontaktirao, sada je i Marko Lomić nagovestio povratak, izjavivši za "Mocartsport" da će početi pripreme sa klubom iz Humske:

- Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da počinjem pripreme sa Partizanom. Putovaću sa ekipom na Zlatibor, a šta će se dalje dešavati zaista ne mogu da predvidim. Naravno da je otvorena opcija povratka, međutim, ne bih voleo da prejudiciram stvari, pošto bi o eventualnom angažmanu trebalo da se izjasne trener i predsednik. Znate kako to već ide - rekao je iskusni levi bek i dodao:

- Da se ne lažemo, u Partizanu je najlepše! Ne bih samo da se stvori slika da je sve završeno, jer bi tek trebalo da pričamo o tome. Ono što je izvesno jeste da se u Dinamo ne vraćam i da sam od 30. juna slobodan igrač - zaključio je Lomić.

Iskusni bek je do sada dva puta nastupao za Partizan. Prvo od 2005-2007 .godine, dok je drugi put nosio crno-beli dres od 2009-2010. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Mocartsport)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    9. jun 2014 | 21:58

    Partizan je "Sigurna kuca" za sve nase Grobare:bivse,sadasnje i buduce igrace! Svuda podji,svojoj kuci dodji ! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Pedja

    10. jun 2014 | 00:02

    Mare,Grobarčino,dobrodošao nazad u tvoj omiljeni klub.

  • Grobar Sarajevo

    10. jun 2014 | 07:47

    Crno-bela familija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA