Tole prelomio: Drulović ostaje selektor Srbije!

 
  • 21

Dosadašnji vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije u fudbalu položio je ispit u prethodnih nekoliko meseci

Fudbalska reprezentacija Srbije na čelu sa Ljubinkom Drulovićem kreće u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj!

Dosadašnji vršilac dužnosti selektora trebao bi da ostane na toj funkciji, ali bez prefiksa v.d., i posle sednice Izvršnog odbora fudbalskog saveza koja je zakazana za sredinu juna.

Kako prenosi "Informer" Drulović će potpisati dvogodišnji ugovor, a presudan uticaj na odluku predsednika saveza Tomislava Karadžića i ostalih čelnika bilo je dobro izdanje nacionalnog tima na meču u Sao Paulu protiv Brazila.

- Definitivno je dogovoreno da Drulović ostane selektor. Iako je bilo sumnji u njegovu sposobnost posle neubedljivih partija protiv Irske, Jamajke i Paname, one su nestale na meču sa Brazilom. Svi u savezu su zadovoljni onim što je ekipa pokazala u Sao Paulu. Smatraju da je sjajno postavio igru - rekao je izvor Informera.

Kvalifikacije za "Evro 2016" počinju 11. oktobra protiv Jermenije, a već za nekoliko dana biće i definitivno poznato da li će Drulović predvoditi našu selekciju!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. jun 2014 | 08:12

    Mislim da je on dugorocno rijesenje za selektora!

  • UE

    9. jun 2014 | 08:56

    Mislim da je to pravo resenje za srpski fudbal. Sve cestitke Drulovicu za postignute rezultate do sada u igrackoj i trenerskoj karijeri. Puna podrska.

  • tovy

    9. jun 2014 | 09:14

    SAMO MI UVEK PAMETUJEMO,I NEKAKVE PROBE,U SVETU TO NEPOSTOJI.DRULOVICA JE TREBALO POSTAVITI ODMAH CIM SE O TOME PRICALO,COVEK SE DOKAZAO SA MLADJOM SELEKCIJOM,S KOJOM JE UVEK TEZE RADITI,ZBOG MLADOSTI,LUDOSTI I SL.DRULOVIC GORE A KARADZIC KOJI NAS JE U CRNO ZAVIO DOLE POD HITNO !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA