Srpski basketaši osvojili srebro na Svetskom prvenstvu

 
  • 5

Srpski basketaši poraženi su u finalu Svetskog prvenstva u takmičenju 3 na 3 koje se održava u Moskvi od selekcije Katara sa 18:13

Najbolji srpski basketaši plasirali su se u finale FIBA Svetskog prvenstva u basketu ”3 na 3” gde su se sastali sa selekcijom Katara. Na žalost naši momci nisz izdržali i poraženi su sa 18:13 pa su tako osvojili srebrnu medalju.

Turnir se igrao u Rusiji, a naši momci su u nedelju ujutru u polufinalu srušili selekciju Rusije sa 19:11, a pa su u finalu igrali protiv Katara. Ekipa Srbije je nastupala u sastavu Dušan Domović Bulut, Marko Ždero, Marko Savić i Dejan Majstorović.

Od početka meča, naši momci su bili u podređenom položaju i jurili su rezultat. Katar, koji u u svojim redovima Amerikance naturalizovane, imao je konstanto dva poeba prednosti 5:7.

Ključni momenti bili su kod rezultata 12:14 za Katar kada su naši momci pokušavali trojkama da se vrate u meč, ali nisu uspeli. Promašaji su ih koštali trijumfa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Vojvodine dao gol pa se boksovao sa korner zastavicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasha

    8. jun 2014 | 17:31

    Ovi iz katara garant kupili neke crnce da igraju za njih. Cu katar kao u finalu u basketu ;-)

  • Beko

    8. jun 2014 | 17:55

    Ovo veze sa basketom. Kao da su se skipili na igralistu. Nista posebno. A nasi nista . Glupavo , nema ni izvodjenja lopte iza linije, ni kad promasi da odma da kos nego mora ixaci van trojke, to su glupa americka pravila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA