Emir Bekrić peti na mitingu u Holandiji!

 
  • 9

Srpski atletičar polako ulazi u formu što je i dokazao na mitingu u Holandiji gde je trčao na 400 metara sa preponama za 49,84 sekunde

Srpski atletičar Emir Bekrić  polako ulazi u formu. Potvrda toga je i rezultat na mitingu u holandskom gradu Hengelo, gde je trku na  400 metara prepone istrčao u vremenu 49,84 sekundi. Takmičenje je završio na petom mestu.

- Ostvario sam bolji rezultat u odnosu na prethodnu trku, to je pokazatelj da ulazim u ritam. Bilo je ovo dobro takmičenje, a važno je da i dalje budem fokusiran i da imam što više trka.

- Već 17.juna idem u Ostravu, a do tada predstoji i finale Kupa Srbije i naporni treninzi. Idem dalje“-  prvi su utisci Emira Bekrića sa mitinga u Hengelou.

Podsetimo, Bekrić je pred kraj maja već trčao u Holandiji. Bilo je to u okviru Evropskog klupskog kupa šampiona u Amsterdamu gde je osvojio treće mesto.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera I.

    8. jun 2014 | 13:27

    Bravo Emire,uz tebe smo!!!

  • Laki

    8. jun 2014 | 16:14

    Kolko otrova u Srba. Pustiti mladića da gradi karijeru u srpskom dresu. Koga je briga za koji klub. Nekada sam takmičio za 21. maj iz Rakovice i bio sam jako srećan što nisam morao da se opterećujem zvezdom i partizanom. Jedva čekam da vidim Emira. Veliki sportista i čovek.

  • ZIle

    8. jun 2014 | 13:07

    Emir Bekric,srpski atleticar,clan Atletskog kluba Partizan!Nebi bilo lose da to takodje naglasite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA