Ronaldo predvodi idealan tim Lige šampiona, a gde je Mesi?

 
  • 12

U idealnom timu sezone Lige šampiona pored Ronalda nalaze se još šestorica igrača Real Madrida

Završena je još jedna sezona Lige šampiona. Titulu je osvojio Real Madrid pobedom u finalu protiv gradskog rivala Atletika.

UEFA je izabrala i idealan tim u kojem osvajač trofeja ima čak sedam predstavnika, dok Atletiko ima četiri igrača među najboljih 18.

Interesantno je da na spisku nema najboljeg fudbalera Barselone Lionela Meisja koji je uz Dijega Koštu sa osam golova četvrti strelac sezone u Ligi šampiona. Evo kompletnog spiska idealnog tima:

Golmani: Tibo Kurtoa (Atletiko Madrid), Manuel Nojer (Bajern Minhen).

Odbrana: Dijego Godin (Atletiko Madrid), Filip Lam (Bajern Minhen), Danijel Karvahal, Pepe, Serhio Ramos (svi Real Madrid).

Sredina terena: Gabi (Atletiko Madrid), Andres Inijesta (Barselona), Toni Kros (Bajern Minhen), Anhel di Marija, Luka Modric, Ćabi Alonso (Real Madrid).

Napad: Marko Rojs (Borusija Dortmund), Dijego Kosta (Atletiko Madrid), Arjen Roben (Bajern Minhen), Zlatan Ibrahimović (Pari Sen Žermen), Kristijano Ronaldo (Real Madrid).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arnel

    3. jun 2014 | 17:13

    Kakav Messi nije on klasa.

  • Ds

    3. jun 2014 | 21:51

    Kakav Mesi C.RONALDO je najbolji morate priznati sto jes jes MEsi je mozde pre i bio neko mudo ali sad niko C.Ronaldo je nakbolji i to je to

  • ####*

    3. jun 2014 | 18:21

    Mesi je samo u barsi nesto zato sto mu svi namestaju golove a u drugim timovima on bi morao sam da se bori za loptu to bih voleo da vidim to cak i najverniji navijaci barse moraju priznati ako ne priznaju onda nemaju realan pogled na svet fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA