PSŽ juri Baneta Ivanovića!

Francuski šampion želi da iskoristi odugovlačenje Čelsija oko produžetka ugovora sa Ivanovićem, koji ističe za dve godine

  • 4

Francuski šampion Pari Sen Žermen ponudio je 15 miliona funti (oko 18 miliona evra) Čelsiju za Branislava Ivanovića, prenosi Dejli Mejl. Ta suma i odgovara vrednosti kapitena fudbalske repreznetacije Srbije.

Engleski mediji navode da PSŽ želi da iskoristi odugovlačenje Čelsija oko produžetka ugovora sa Ivanovićem, koji ističe za dve godine.

Kapiten reprezentacije Srbije želi ugovor do 2018. godine, ali Čelsi hoće da odloži pregovore za sledeće leto, pogotovo što je poznata politika kluba da ne nude višegodišnje ugovore igračima koji imaju više 30 godina.

Ivanović je 2008. godine prešao iz moskovske Lokomotive u Čelsi, gde je odigrao 269 utakmica i postigao 25 golova.

Sa "plavcima" je osvojio jednu titulu Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, Komjuniti šild i tri FA kupa.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 70 puta i postigao osam golova.

ZA AZARA - 75 MILIONA EVRA

Bogati francuski klub bi i dalje da pazari na "Stamford Bridžu", pošto je spreman da za belgijskog fudbalera Edena Azara ponudi ogromnih 75 miliona evra odmah posle Svetskog prvenstva u Brazilu.

Prema saznanjima "Frans Fudbala", Belgijanac bi potpisao petogodišnji ugovor, a godišnje bi zarađivao 15 miliona evra.

Isti izvor navodi da Azar sebe smatra već igrač "svetaca", a obzirom da je još u martu održan sastanak između njegovog agenta i predstavnika kluba.

FABREGAS ZAMENA ZA LAMPARDA

S obzirom da je Frenk Lampard odlazeći igrač Čelsija, u londonskom klubu rade na adekvatnoj zameni, i izgleda da su je našli u Barseloni.

Sesk Fabregas na meti je mnogih premijerligaša, ali je sve glasnija priča da će se on opredeliti za Čelsi.

Navodi se da je igrač imao kritičko mišljenje o ponašanju Žozea Murinja dok je bio na klupi madirdskog Reala, ali tvrdi se da će velika primanja privoleti Fabregasa da ipak sarađuje sa "Posebnim".

Jedan od glavnih razloga zašto Barsa želi da proda Fabergasa je da bi lakše izdvojila 60 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula Kokea, igrača madridskog Atletika.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA