JELENA: Mogla sam do titule! LAJOVIĆ: Sjajno iskustvo!

 
  • 5

Dok je srpska teniserka razočarana zbog ispadanja sa Rolan Garosa, drugi teniser naše zemlje i pored poraza smatra da je odigrao dobar turnir

Jelena Janković je ispala sa Rolan Garosa posle poraza od Sare Erani, pa će na prvu Gren slem titulu još morati da čeka.

Srpska teniserka svesna je posle ispadanja velikog broja favorita da je propustila šansu da od korak dalje.

- Loše sam počela, ali sam nešto kasnije igrala veoma dobro. Vodila sam 5:4, a na 6:5 sam imala i set loptu, ali nisam uspela. Onda je usledio i dugačak taj-brejk. Fizički sam se umorila, igrale smo dugačke poene. I sve sam ih izgubila. Kada je trebalo da podignem nivo igre i serviram dobro nisam uspevala. Nisam uspela da osvojim prvi set. Sve više sam se umarala kako je meč odmicao. I ona je to iskoristila. Pogotovo kada je igrala skraćene loptice. Ona je igrala veoma dobro. Ona vam ništa neće pokloniti, morate da je pobedite. Borila sam se koliko sam mogla, odigrala sam najbolje što sam mogla u datim okolnostima - rekla je Jankovićeva i dodala:

- Da, mnogo sam razočarana. Posebno kada pogledam žreb, ovo je jedan od onih Rolan Garosa koji su otvoreni. Jer kada sam ja igrala u polufinalima i finalima Gren slemova morala sam da pobedim četiri ili pet teniserki iz Top 10. Sada, kada su favoriti ispali, sve se otvorilo. Ali imala sam tešku protivnicu danas, ona igra odlično na šljaci. Teško ju je pobediti - zaključila je Jelena.

Rolan Garos je završen i za Dušana Lajovića koji je poražen od Rafaela Nadala.

-Osećaj je neverovatan. Trudio sam se kad sam izlazio na teren da budem maksimalno opušten - rekao je Lajović i dodao:

- Nije bilo nimalo lako, borio sam se za svaki poen, svaki osvojen poen mi je bio važan. Kao da je zlata vredan, ali je stvarno jako teško protiv Rafe, teško sam dobijao poene. Zadovoljan sam rezultatom na ovom turniru. Ovo mi mnogo znači, pogotovu što sam dobio tri meča, odigrao protiv prvog na svetu. Iskustvo s kojim ne može ništa da se meri. Doći do četvrtog kola i izgubiti od prvog na svetu je stvarno super rezultat - rekao je Lajović posle meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    3. jun 2014 | 00:18

    Mislim da kad bi ova Jelena uradila test inteligencije pokazalo bi se da je glupa k'o djon.. Izgovor za poraz je to sto joj se zapala "dosadna" Erani. Pa ti ako si bolja moze da ti dodje ko hoce, svasta. I najgore od svega sto je imala gomilu sansi da dobije prvi set, al' kad nema mozak. Isto kao i Ana, i u Australiji i na Rolan Garosu je ispala od teniserki koje su realno slabije od nje, ali su zato psihicki stabilnije.

  • Werp690

    2. jun 2014 | 23:52

    "Mogla sam do titule" a ispala u 1/8 finala...Sjajno!

  • Tutor

    2. jun 2014 | 23:19

    Sa takvom igrom nisi mogla ni do Stepojevca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA