NADALU NIJE SVEJEDNO: Nadam se da Lajović nije toliko jak kao na TV-u!

 
  • 8

Osmostruki šampion Otvorenog prvenstva Francuske svestan je da će talentovani Srbin biti najteži rival sa kojim se susreo u dosadašnjem toku turnira

Dušan Lajović je napravio najveći rezultat u karijeri ušavši među 16 najboljih na Rolan Garosu, a koliko je pun samopouzdanja pokazuje i to što je optimistički rekao da će pobediti Rafaela Nadala koji mu je protivnik u borbi za četvrtfinale. Da ni španskom teniseru nije svejedno što će ukrstiti rekete sa Srbinom u punom naletu pokazuje i njegova izjava.

- Gledao sam Lajovića nekoliko puta na TV-u. Uvek je dobro kada se na Turu pojavi neki novi teniser koji će zablistati. Mladi teniseri koji dolaze pokazuju veliku snagu, nadam se da on neće biti previše jak - rekao je Nadal.

Duel ove dvojice tenisera na programu je u ponedeljak, a tada će "kralj šljake" imati priliku da se lično uveri u snagu novog srpskog teniskog čuda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limun

    1. jun 2014 | 18:12

    Duci, pokazi mu ko je Srbin!

  • Sanela

    1. jun 2014 | 20:07

    Svim srcem uz Duleta...

  • Jana

    2. jun 2014 | 01:20

    Nerviraju me vasi obeshrabrujuci komentari. Ja bas verujem u Dusana i verujem da on to moze! Niko nije nepobediv, pa i taj Nadal, kao i Novak i Federer..svi su oni nekada morali da pobede nekog tada boljeg od sebe da bi postali to sto jesu danas. Dolazi nova generacija tenisera. Jedva cekam sutra da navijam za Dusana, ja sam svim srcem uz njega!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA