Potpredsednik Novog Pazara: Nudili su mi 6 bodova da namestim meč!

 
  • 9

Sada već odlazeći funkcioner Pazaraca Ćerim Šemsović priznao da je za nerešeni meč protiv Radničkog iz Kragujevca dobijao šest bodova naredne sezone i plaćene pripreme na leto

Potpredsednik Novog Pazara i glavni finansijer kluba Ćerim Šemsović uzburkao je javnost novom izjavom oko nameštanja u Jelen Superligi gde je priznao da mu je nuđeno da njegov tim odigra nerešeno protiv Radničkog iz Kragujevca u pretposlednjem 29. kolu.

Šemsović je u izjavi za radio ''Sto plus'' istakao kakve uslove je dobio i rekao da će napustiti klub na kraju sezone jer mu je svega dosta.

- Javno mogu da kažem da sam imao ponudu da odigramo nerešeno, a da iduće sezone dobijemo šest bodova od njih i da nam plate pripreme. Rekao sam da to ne dolazi u obzir, jer sam želeo tu pobedu. Mogu da kažem i da sam preko trenera Njeguša obećao premije igračima. Stajao sam ponosno u loži i čestitao protivniku na kraju. Savest mi je čista - istakao je Šemsović i dodao:

- Odluku da odem doneo sam još posle OFK Beograda, kada su takođe bile prozivke da sam hteo da pustim utakmicu, a da drugi nisu dali. Davao sam novac, trošio svoje vreme, upleli su mi porodicu u sve. Biću i dalje vatreni navijač Pazara, ali više ne želim da učestvujem u radu kluba.

Podsetimo, Novi Pazar je u nedelju izgubio na svom terenu od Kragujevčana rezultatom 1:0.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    28. maj 2014 | 20:05

    Bolje da si pristao na tu ponudu, ovako su kragujevcani prosli "jeftinije" "KUPOVINOM" SUDIJSKE TROJKE ?!!

  • Dado

    28. maj 2014 | 20:08

    Najneregularnije prvenstvo u poslednjnih 15 godina i to od prvog kola kada je bas Novi Pazar "pokradjen" u Beogradu protiv Partizana pa sve do poslednjeg kola !

  • Max

    28. maj 2014 | 20:10

    Zbog "namestanja" Partizana i Zvezde, celo prvenstvo je totalno ne regularno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA