Humana revija vaterpola na Tašu! Šapić ponovo u bazenu!

 
  • 1

Na plivalištu Tašmajdan održano je humanitarni vaterpolo spektakl u kojem su učestvovali Partizan, Crvena zvezda, Radnički, reprezentacija Srbije uz brojne poznate ličnosti glumce, pevače, rukometaše, košarkaše

Vaterpolisti mogu da budu ponosni. Prvi su se pridružili akciji B92 "Srce na teren" i na Tašmajdanu, u skoro dvočasovnoj reviji humanosti pokazali svu svoju veličinu.

Veliki broj bivših igrača, sportskih radnika, poznatih umetnika i privrednika prisustvovao je dobro zamišljenoj manifestaciji u kojoj se igralo za ugroženo stanovništvo od poplava.Ulaz besplatan ali ko god je želeo mogao je da donira finansijska sredstva.

Reviju je otvorio ministar omladine i sporta Vanja Udovičič, istakavši još jednom veličinu naših ljudi da su najjači kada je najpotrebnije.

- Ovo je pravi primer humanosti koju sportisti uvek pokazuju u ovakvim situacijama. Poslali smo u svet sliku ujedinjene Srbije. Ovu nesreću ne smemo da zaboravimo, pred nama su dani obnove . Ujedno Radničkom i Partizanu želim uspeh na "fajnal siksu" u Barseloni - rekao je Vanja Udovičić.

Milorad Krivokapić, predsednik VS Srbije, je istakao:

- Navikli smo narod da budemo prvi. I sada smo prvi u akciji prijatelja sa B92 " Srce na teren". I na ovaj način iskazujemo humanost, želju da pomognemo stanovništvu koji je u poplavama pretrpeo velike gubitke.

I onda je počela revija utakmica. Poznati novinar Zoran Kesić je dao znak da igra počne bacanjem lopte u vodu.

Usledio je minut ćutanja da bi zatim Radnički Kon Tiki i Partizan Rajfajzen odigrali ozbiljne dve četvrtine, poslednje pred put u Barselonu. Aplauzi sa dobro popunjenih tribina su ih ispratili na završnicu Lige šampiona.

Zamenili su ih ženski timovi Crvene zvezde i Taša 2000. I njima zasluženi aplauzi. Potom je usledila poslastica za publiku. Poznata imena: Milan Kalinić, Predrag Peruničić, Vlada Mandić, Tihomir Arsić, Igor Lazić Nigor i za ovo veče reaktivirani Aleksandar Šapić su se nadmetali u izvođenju peteraca. Na golu Aleksandar Šoštar. Podrška sa tribina nije prestajala.

I za kraj duel Crvene zvezde pojačane Kalinićem i Arsićem i reprezentacije u kojoj je kapicu broj deset ponovo imao Šapić uz asistenciju glumca Zorana Cvijanovića koji se istakao plivajući za loptu.

Rezultat niko nije brojao, tačnije sve je završeno sa dobro poznatim brojem 1003 toliko prusutnim u našim životima proteklih dana. Vaterpolisti su svoj posao  odradili u stilu istinskih šampiona.

Pomenimo da su izmedju ostalih bili: Milica Mandić, Miroslav Raduljica, Aleksandar Karakašević, Nataša Kovačević, glumci Miloš Samolov, Jelisaveta Orašanin, Zoran Cvijanović, Bojan Perić, predstavnici sponzora...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Šumadinac

    21. jul 2015 | 13:00

    Pa nije trebao ni da se odvaja od bazena...!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA