Zvezda čeka Megu! Gledajte buduće NBA klince za 250 dinara!

 
  • 1

U ekipi iz Zemuna igraju trojica igrača koji će za nekoliko nedelja izaći na draft NBA lige, a Vasilije Micić ima čak i šanse da bude izabran u prvom krugu

Utakmicama 10. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije koje je zbog vanrednog stanja, uvedenog usled katastrofalnih poplava, bilo prekinuto.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u utorak od 19 sati dočekuju Mega Vizuru, a zbog zauzetosti Pionira, u kome su smešteni evakuisani građani iz Obrenovca, utakmica se igra u dvorani FMP u Železniku.

Biće ovo sudar Zvezdinog iskustva sa mladošću Mega vizure, jer u ovom timu igra nekoliko talentovanih klinaca koji bi trebalo da budu na draftu NBA lige.

Najpoznatiji je reprezentativac Vasa Micić, kome predviđaju izbor u prvoj rundi drafta ( među prvih 30) a na draftu će se naći još Nemanja Dangubić i Nikola Jokić, kojima predviđaju drugu rundu.

Ulaznice za ovaj meč mogu se kupiti od ponedeljka od 14 sati na prodajnim mestima Eventima. Takođe, na dan meča karte će se prodavati i na blagajni dvorane u Železniku od 16 sati pa sve do početka utakmice. Cena ulaznice je 250 dinara.

Vlasnici sezonskih karata za plavu ložu, belu ložu i ložu ulaziće na službeni ulaz, a svi oni koji poseduju godišnje karte za parter B, parter 4, kao i za tribine A, B, C i D ulaziće na ulaz B.

Oni koji budu kupili dnevne ulaznice za ovaj meč ulaziće na ulaz A. Kapije dvorane FMP u Železniku biće otvorene od 17 sati i 30 minuta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA